Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. Volt egy 20000ft-os birsagom, ami 40000ft-ra emelkedett a behajtas okan. Ket reszletben allapodtunk meg, ebbol a masodikat sajnos kesve fizettem be es emiatt elindult a vegrehajtas. Igy mar 125.000ft-ot koveteltek tolem, ezt en toltam el ebbe mar bele is torodtem, errol hatarozat szuletett es most tiltjak a fizetesembol. Viszont, mivel a masodikreszletet befizettem, ezert felhivtam a vegrehajtast kezdemenyezo felet, hogy azzal az osszeggel mi tortent. Azt az igeretet kaptam, hogy megprobalja leallitatni a vegrehajtast, mert vegul is befizettem a letiltas elott ill. Ha ezt nem is tudja a masodik reszletnek utana jar. Ketto hetig nem tortent semmi, majd a tegnapi napon hivott a munkaltatom, hogy modositast kertek a behajtasra, es nem hogy nem allitottak le, nem kaptam vissza a befizetett 20.000ft-ot, meg megtoldottak ennyivel a tartozast es igy mar 145000ft-ot kovetelnek tolem. Ez hogyan lehetseges? Kaptam egy birosagi hatarozatot, 125000ft-rol, ezt kezdtek el behajtani. Milyen alapja van ennek a tovabbi emelkedesre? Raadasul szo nelkul? Milyen lehetosegeim vannak? Legyszives segitsetek, mert ezt nagyon nem tartom korrektnek. A vegrehajtonal lehetetlen idopontokban van ugyfelfogadas, az is szemelyesen, es egy heten 3 alkalommal, de. 8-10-ig. Semmilyen megkeresesre nem reagalnak, elerhetetlenek, nem tudok sehol utana jarni az ugyemnek.