sziasztok!
regen jartam erre, most megint kerdesem lenne :)
ha vegrehajtas alatt allo ingatlant szeretnek megvenni arveresen kivul, a (vegrehajtas alatt allo) tulajdonossal megegyezve, akkor annak mi a menete?
pl. ha megegyezek vele egy vetelarban, akkor gondolom el kell mennunk a vegrehajtohoz. mivel volt mar kiirva (sikertelen) arveres, ezert o minden bizonnyal orommel veszi, es nem akadekoskodik.
a vetelarat ilyenkor a vegrehajtonak adom, ugye?
utana ugyvedhez kell mennem, vagy csak a vegrehajton keresztul kell inteznem a dolgot?
a foldhivatali bejegyzest hogy tudom elintezni?
meg ha mar itt vagyok, masik kerdes:
a vegrehajto altal hivatalosan lefoglalt, de forgalombol ki nem vont (tehat a tulajdonos hasznalhatja, de el nem adhatja) jarmuvel mit lehet csinalni, ha a tulaj pl. bontoba akarna vinni? gondolom forgalombol nem vonathatja ki veglegesen. de ha nem akarja ujra lemuszakiztatni, akkor van mas mod, mint addig kivonatgatni ideiglenesen, amig le nem kerul rola a vegrehajto keze?
kis erteku jarmunel valoszinuleg az sem lenne jo megoldas, ha a vegrehajto elviszi es arveresre bocsajtja, gondolom ha el is sikerult arverezni, a vegrehajto koltsegei tobbe kerulnenek mint a befolyo osszeg