Kedves didier!
Ezek szerint mégis olvasási és/vagy szövegértési gondjai vannak.
Beidézett egy részletet egyik hozzászólásomból, csak valamiért "elfelejtette" az "esetleg"-szócskát az idézete elé tenni.
Elmagyarázom: az esetleg azt is jelentheti, hogy talán, elképzelhető,stb...
E szerint talán úgy teszek, mintha nem érteném, amely kijelentésemnek talán az a célja, hogy valaki, például Ön, aki szemmel láthatóan a magasabb tudással megáldott érába tartozik, világosítsa fel a hozzám hasonló csekélyebb értelmi képességű embereket bizonyos dolgokról.
Higgye el, értem, ami oda van írva, és ismerem az egyes fogalmak jelentését is. Ha most a hőzöngés és észosztás helyett tart egy rövid szünetet, és megpróbálja higgadtan végigolvasni az előző hozzászólásaimat, netán a témaindító kérdésemet, úgy egy az egyben higgye el, világos lesz Önnek is, mi a problémám.
A becsmérlésre pedig annyit : egy szóval nem kezdtem el azért szidni senkit sem, mert nekem adósságaim vannak, sőt. Azzal kezdtem a levelemet, hogy "sajnos, kapcsolatban állok...." Ha ebből Ön bármiféle negatív kritikát érez ki, urambocsá, személyessé is teszi, nos, ez az Ön baja, ezen nem tudok változtatni.
De azt Ön sem tagadhatja le, teszem hozzá, bármelyik oldalon áll is, hogy a végrehajtóknak a mai Magyarországon nagyobb hatalma van talán, mint a bíróságoknak. Nem kell nagyon beleássuk magunkat a jogi dolgokba, de már önmagában az, hogy a követelésekből legelőször az Ő "tiszteletdíjukat" vonják le, ami azért nem csekély összeg, és néha köszönőviszonyban sincs az ügy pénzügyi súlyával, ez már önmagában jelzésértékű lehet az olyan kis porszemeknek, mint én vagyok, legalábbis az Ön szemében.
Nem kezdtem el azt a végrehajtót sem szidni, szapulni, akivel én állok kapcsolatban, mert meg tudtam vele állapodni, relatíve normális hozzáállást tanúsított velem szemben, de már megbocsásson : ki az, aki a tényleges összegnél többet szeretne kifizetni, ráadásul olyan tételekért, amelynek jelen pillanatban nincs követhető és azonosítható értéktétele?
A végrehajtónak talán drágábban viszi a posta a tértivevényes x gramm súlyú levelet, mint nekem? Mert az én problémám ez, kedves didier.
Ahogy írta is, és írtam is talán : a tételes költségkimutatás, lássuk be, például 2 év múlva, sejtjük, mennyit ér. Maga szerint van ember, aki végig számolja az x idő alatt kapott leveleket, azokat megméri, felszorozza az éppen aktuális postai tarifákkal? Nem hiszem.
Látja, ezért gondolom nem csak én azt, hogy ez egy kiskapu, amit ki lehet használni, a vh-nak, ha akarja.