Fórum javaslatok, kritikák, vélemények régebbi elöl     új hozzászólás


Jelentem!

Szomorú örökös #   2019.10.31. 19:32

Jeromos

Mellesleg érdekes módon aki engem jelenteni akar(t), annak épp kimoderálták azt a hozzászólását amit korábban említettem vele kapcsolatban - nagy valószínűséggel őt is „jelentette” már nélkülem is valaki - így az már nem olvasható itt. Azonban ettől még a fórum üzemeltetője tudja ezt, hogy volt ilyen, mert naplózva van a történet. Azaz a rágalmazást, becsületsértést még elkövette az illető, ezzel nem árt, ha mindig tisztában van minden tisztelt fórumozó.

Szomorú örökös #   2019.10.31. 19:28

Jeromos

másokat is folyamatosan osztasz szakmai relevancia nélkül.

Hát azért Hapciusznál kicsit több rálátásom van társasházi közös képviselői ügyekre, mivel elég sokuknak dolgozom itt és szoktunk is ezekről beszélgetni és sokszor kapok infókat az ilyen lakókról is csak úgy, név nélkül. Aki most itt éppen háborog, az néhány havonta megjelenik és az éppen aktuális közös képviselőjét fikázza. Az előzővel is baja volt, most új van és máris itt van megint, hogy panaszkodjon róla.

Biztos ismered a viccet, amikor bemondják a rádióban, hogy egy őrült szembejön az autópályán a forgalommal, erre valaki rájön, aki épp ezt hallgatja, hogy gyakorlatilag nem csak egy, hanem mindenki szembejön.

Szerinted kire is gondoltam, mikor ezt leírtam? :-D

Jeromos # e-mail 2019.10.31. 19:13

Szomorú örökös,

te már engem is kiosztottál pár hónapja anélkül, hogy érdemben hozzászóltál volna a kérdésemhez és ahogy láttam másokat is folyamatosan osztasz szakmai relevancia nélkül.

Úgyhogy én meg tudom érteni azt, aki téged jelent, annak ellenére, hogy a jelen ügyet nem ismerem.

Bocs.

Szomorú örökös #   2019.10.30. 16:05

alfateam

Aki „vén buzi tatának” nevezi nyilvánosan itt a fórumban a lakótársát a társasházból, messze felrúgva a fórum-kultúra szabályait, az miért csodálkozik, hogy kap érte egy kicsit a fejére? De sebaj, nekem is adott a lehetőség, hogy jelentsem, szerintem élni fogok vele. ;-)

alfateam # e-mail 2019.10.30. 15:35

A dátum utáni "jelentem" ha be van üzemelve működik csak némi fáziskéséssel.

Hapciusz # e-mail 2019.10.30. 15:29

Nagyon szépen köszönöm! A "jelentem" funkció mintha nem működne... Akkor másképp oldom meg

alfateam # e-mail 2019.10.30. 11:52

Hapciusz!

Ide hiába írsz, ha be van kapcsolva a "jelentem" funkció arra kattintasz vagy az impresszumba megkeresed az illetékest és oda írsz.

Hapciusz # e-mail 2019.10.30. 07:30

Tisztelt moderátor!

Jelenteni szeretném, hogy Szomorű örökös folyamatosan, mint a piaci légy, röpköd utánam a topikokban és érdemi hozzászólások helyett csak személyeskedik. Nem hiszem, hogy egy jogi fórumban elfogadható magatartás mások vegzálása. De önök, moderátorok tudják megítélni.

Danecay # e-mail 2017.11.04. 15:50

Tisztelt moderátorok!

Szeretném jelenteni #nonolet "fórumtárs" egyértelműen kötekedő, személyeskedő és szakmaiatlan irányomba intézett hozzászólásait a Munkavédelem topikban.

Köszönöm!

Burn Out # e-mail 2016.10.07. 05:36

általánosságban, mindenkinél ott van. az oda nem illó tartalmakat, hozzászólásokat lehet jelenteni.