Monesz, ezt nem hiszem el!!!!!!
Nagyonnagyon sokat kérdeztek tőled, és nagyon részletesen!
Igen, a PP benne volt de én sem vettem elő. ha előjön rögtönözök valamit, vagy jó vagy nem.Ezért kivágni... mindent tudtál, és nem 5ös meg 1 es van!!! Ha nem tudsz vmit, lehúznak egy jegyet, de attól még sikerülnie kellett volna....
Ronicic: hát, ezzel kezdtünk és a találgatás ment, mindent mondtam ami eszembe jutott az államszervezettől kedve az államformáig meg demokratikus államig meg törvény (kellet az is mi a sarkalatos tv). de tényleg mindent(így jutottunk a hatalmi ágakhoz is) meg ami most eszembe se jut,de nem tudtam összefüggést felfedezni az általam vaktában felsoroltak és a cenzor által elfogadottak között, illetve hol pendítettem meg a tudományos hangot ami őt megelégítette. Majdnem biztos voltam benne hogy kivág, de ha nem kettest ad (de akkor már éreztem hogy a másik kettő megvan, úgyhogy nem görcsöltem rajta, úgy voltam vele egyet megtanulok, és ezt tényleg nem tudtam jól egyáltalán, dobtam egy hátast hogy 4es????
Mikor kimentem azért mindenki lázasan elkezdte keresni, mi is lehet az
Nagyon bejön az, hogy azzal kezdesz amit tudsz, aztán amit másodszor tudsz, aztán amit nem annyira...
Monesz, remélem nem azzal kezdted, hogy passzolsz?
Egyébként az alapján amit itt leírtál, engem munkajogból is ki kellett volna vágin, de Alk jogból tuti.
Ne szívd mellre, ez nem rólad szólt. Pihi, rendezd a sorokat, és majd kialakul. Amit megtanultál sokáig megmarad, sokkal gyorsabban fogsz vele legközelebb haladni, bár az lenne a jó ha elő sem kéne venned :(