Kedves Sorstársak!
Tegnap letettem utolsó vizsgámat, túl vagyok az egészen!
Amit nagyon fontosnak tartok elmondani a kérdések és jegyeim közlése előtt:
ÉN KIZÁRÓLAG AZ ATES-FÉLE JEGYZETET TANULTAM, RÖVID, TÖMÖR, LÉNYEGRE TÖRŐ, ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN HATÁLYOS ÉS KÖNNYEN TANULHATÓ. :-) NEM TUDOM KI KÉSZÍTETTE EZT A JEGYZETET, DE ÁLDJA MEG ŐT AZ ISTEN....
AKINEK MÁR MEG VAN AZ ATES-JEGYZET ANNAK NAGYON JÓ, AKINEK NINCS ANNAK AZT TUDOM MONDANI (javasolni), HOGY TEGYEN ÉRTE, HOGY MEGSZEREZZE!
Kérdések: sorban, ahogy kezdtem
EU:
- Európai Unió Bírósága (elkezdtem, lendületesen mondani, kb. az 5. mondat után a hölgy leállított, hogy köszöni.....)
- Másodlagos jogok (jogforrások) (szintén nagy lendület, addig jutottam el, hogy a rendelet, irányelv, határozat, ajánlás, véleményt milyen szempontok szerint tudjuk osztályozni....ÁLLJ szólt a vizsgáztató)
- Ombudsman
JEGY: 5
Mt.:
- Ha eltűnik a munkáltató, székhelyén nem található, elérni semmilyen módon nem lehet, ekkor mit tehet a munkavállaló? ITT PASSZOLTAM EGYET! Szerintem ezért nem kaptam 5-t.
- Hol szerepel 30 napon belüli eljárás megindítási idő a Mt-ben
- Mikor módosult az Mt.
- Mikor lépet hatályba
- Milyen törvény volt előtte
- Milyen nyugellátásokat ismer
JEGY: 4
Alk-közig.:
- Bíróságok, irányítás, szervezet, felépítés
- OBH szerepköre
- Ki lehet bíró
- Közigazgatási bíróság, annak menete, milyen felek vannak, ki kicsoda, ki az alperese, mit hoz a bíróság az eljárás végén, van-e ellene fellebbezési lehetőség, ha nincs akkor mi van
JEGY: 4
Volt pár hete egy fórumozó, aki az Ates-jegyzetből vizsgázott 3-3-4-re, most itt az enyém 5-4-4.
Ettől nem kell jobb bizonyosság, hogy a jegyzet jó!!!
MINDENKINEK KITARTÁST, HOSSZÚ AZ ANYAG, NÉHA GUSZTUSTALANUL TÖMÖR, DE MEGCSINÁLHATÓ!
Én most saját valamint 'KÍN' és 'ATES' nevében elköszönök tőletek, sokan tudjátok privát email címem, sokan írtatok oda, ha bárkinek tudok segíteni az keressen!
Üdv mindenkinek!
Attila (Ates)