Sziasztok!
A korábban meghirdetett mindkét pakk elkelt.
Sziasztok!
A korábban meghirdetett mindkét pakk elkelt.
Kedves Fórumozók!
Eladóvá váltak az alábbi könyvek:
Dialóg Campus Kiadó:
Alkotmányjog 2700 Ft
Közigazgatási jog 2700 Ft
Átvétel Budapesten lehetséges,megbeszélés szerint.
Sziasztok!
A vegyes könyvek tekintetében mégis aktuális a korábbi hirdetésem:
Sikeres vizsgázás után az alábbi könyvektől szeretnék megválni. Amihez nem írtam oda, hogy nincs kihúzva, az több színnel is ki van húzva és bele is írtam tollal. Ezért adom jó áron őket.
Vegyes pakk-24.640 helyett 15.000 Ft
TB jog (nincs kihúzva, negyedik kiadás, novissima kiadó, 3500 Ft)
Közigazgatási jog (ötödik, átdolgozott kiadás, dialóg campus, 5980 Ft)
Munkajog (nincs kihúzva, harmadik kiadás, novissima kiadás, 4200 Ft)
Alkotmányjog (negyedik, jelentősen átdolgozott kiadás, dialóg campus, 4980 Ft)
Az Európai Unió joga (harmadik, átdolgozott kiadás, dialóg campus, 5980 Ft)
Elérhetőségem: horv.gergo1988@gmail.com
Sziasztok!
Az általam hirdetett EU szakvizsga könyv sikeresen ELKELT.
Sziasztok! Én alkotmány és közig gyakori szóbeli kérdéseket keresek valamint írásbeli feladatot közigjogból. E-mail címem : drfeldoldibarbara@gmail.com. Nagyon köszönöm! B.
Kedves Fórumozók!
A Dialóg Campus kiadó TELJESEN ÚJ - nem használt, még ceruzával sincs kihúzva - Közigazgatási jog c.ötödik, átdolgozott kiadványát (2015) adnám el, budapesti személyes átvétellel. Ár: 4.600,- Ft
Sziasztok!
Mai kérdéseim a vizsgán:
Munkajog: Munkaviszony jogellenes megszüntetése - ezt elég részletesen; pénzügyi biztosíték; tanulmányi szerződés
Alk-közig: egészséges környezethez való jog; nemzetközi alapjogvédelem, nemzetközi egyezmények, intézmények, Magyarországot érintő strasbourgi döntések a közelmúltból; kormányhivatali rendszer felépítése és a kormányablakok
EU: személyek szabad mozgása - illegális határátlépés - menekültek, ezeket a fogalmakat kellett összehasonlítani elemezni; Alapítószerződések és módosításaik, melyik mit vezetett be milyen elvek mentén; monetáris unió; maastrichti kritériumok; koppenhágai kritériumok; nemzeti parlamentek szerepe a jogalkotásban;
Szerencsére sikerült, de azért az EU-ból meg Alkotmányból nem ilyen kérdésekre számítottam... :)
Egy kalappal mindenkinek!
Kedves kollégák!
Nincs valakinek C kidolgozott tételek?
vásárlás is érdekel...
Sziasztok!
24.640,-Ft helyett 10.000,-Ft-ért eladom az alábbi könyveket. Amihez nem írtam oda, hogy nincs kihúzva, az több színnel is ki van húzva és bele is írtam tollal.
TB jog (nincs kihúzva, negyedik kiadás, novissima kiadó, 3500 Ft)
Közigazgatási jog (ötödik, átdolgozott kiadás, dialóg campus, 5980 Ft)
Munkajog (nincs kihúzva, harmadik kiadás, novissima kiadás, 4200 Ft)
Alkotmányjog (negyedik, jelentősen átdolgozott kiadás, dialóg campus, 4980 Ft)
Az Európai Unió joga (harmadik, átdolgozott kiadás, dialóg campus, 5980 Ft)
Elérhetőségem: horv.gergo1988@gmail.com
Kedves Fórumozók!
Munkajogból írásbelin milyen feladatokra lehet számítani mostanság?
Szóbelin milyen kérdéseket kaptatok a C részből?
Köszönök minden választ!
Az Eu menekültügyi politikája tételhez szerintem ennek a nagyvonalakban történő ismerete bőven elég lesz.
Sziasztok!
Régebbi, összegyűjott írásbeli kérdések elérhetőek valahonnan?
A közös gmailt néztem, ott nincs.
Ha valakinek van, segítene és elküldené a kitz@citromail.hu email címre?
Nagyon köszönöm :)
Szziasztok!
Közös email cím jelszavát valaki meg tudná írni?
Előre is köszönöm!
Kedves Szakvizsgázók!
A mai napon sikeres szakvizsgát tettem a C részből, ezért megválnék az alábbi könyvektől:
A könyvek nincsenek kihúzva egyáltalán, érintetlenek.
3.Közigazgatási jog (Patrocínium Kiadó 2016) 3.500,- Ft (eredeti ár:4.300,- Ft).
Ez a könyv többségében ceruzával van kihúzva, az első kb 80 oldal tollal.
Budapesti, főként belvárosi átvételt vállalok.
Sok sikert mindenkinek!
Kedves szakvizsgazok!
Tudnátok nekem segíteni abban,h EU-ból és munkajogbol miből érdemes tanulni? Nem nagyon szeretem a tömény jsz.okat...Szóval van jó és hatályos könyv?
Szerintem ne készülj semmiből. Simán bemész és közlöd a vizsgáztatóval, hogy nem bírod a tömény jogszabályokat. Majd pedig figyeld az arcát meg az indexedet.
Értelmes és használható választ várok!
Kedves Retrojogász!
Szerintem pont a munkajog az, ami a legkevésbé "tömény" a C részből, próbáld meg szerintem a törvényből, esetleg szerkeszd két hasábba az Mt-t és akkor még átláthatóbb is, mintha ömlesztve lenne a lapon. Az egészségbiztosítós, nyugdíjas tételekhez meg fusd át az OEP és a nyugdíjfolyósító honlapját...
Az EU joghoz javaslom esetleg ezt az oldalt:http://www.europarl.europa.eu/…playFtu.html?…, a jogeseteket pedig el kell olvasni...:)
Egyébként EU jogból van eladó könyvem, ha érdekel.
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Sikeres szakvizsgám után szeretném eladni az alábbi jogi szakvizsga segédkönyveimet.
Az alábbi 2 könyv ára: 6500,-Ft
Dr. Jeney Petra - Dr. Kende Tamás - Dr. Lövenberg Viktória: Az Európai Unió joga, Harmadik kiadás, Novissima Kiadó 2015 (érintetlen, nincs aláhúzás) 3500,-Ft.
/Amennyiben érdekel a fentieken kívül eladnám még a jogi szakvizsga "A" részéhez tartozó könyveimet is:
Nagy Éva - Pecze Dóra: Polgári jog I. az új Ptk. alapján, A/1. Témakör: Polgári jogi rész, Dialóg Campus Kiadó 2014, 2015 (szövegkiemelve) 3000,-Ft
Nagy Éva - Pecze Dóra: Polgári jog II. az új Ptk. alapján, A/1. Témakör: Polgári jogi rész, Dialóg Campus Kiadó 2014 (kb. 20 oldal aláhúzva) 3000,-Ft
Czoboly Gergely - Juhász László - Kengyel Miklós - Király Lilla - Nemessányi Zoltán: Polgári eljárásjog
A/2. Témakör: Polgári eljárásjog, szerkesztette: Kengyel Miklós, Dialóg Campus Kiadó 2013, (aláhúzva) 3000,-Ft
Az alábbi 2 könyvet 10960,-Ft helyett 8000,-Ft-ért árulom, mindkét könyv érintetlen, nincs aláhúzás:
A/3. Témakör: A jogi személyek jogával és a gazdasággal kapcsolatos joganyag, Dialóg Campus Kiadó 2015
A/3. Témakör: A jogi személyek jogával és a gazdasággal kapcsolatos joganyag, Dialóg Campus Kiadó 2015/
Amennyiben felkeltették érdeklődésedet a fenti könyvek, várom mielőbbi jelentkezésed a jogiszakvizsgakonyvek2016@gmail.com email címen.
Elsősorban olyan fórumozó jelentkezését várom, akit az A, illetve a C részhez tartozó összes könyv érdekelne.
ledale
Kedves Vizsgázók, Érdeklődők!
A Dialóg Campus könyv már elkelt, viszont az alábbi könyvek még gazdára várnak!
1. Az Európai Unió joga Harmadik Kiadás (Novissima Kiadó), 3.500,- Ft (eredeti ár:4.500,- Ft)
A könyv teljesen érintetlen, nincs kihúzva.
2.Közigazgatási jog (Patrocínium Kiadó 2016) 3.500,- Ft (eredeti ár:4.300,- Ft).
Ez a könyv többségében ceruzával van kihúzva, az első kb 80 oldal tollal.
Budapesti személyes átadás átvételt vállalok, elsősorban a Belváros környékén, de igény szerint megoldható távolabbi átadás is!
Mindkettő könyv megvásárlása esetén 500,- Ft engedményt adok a végösszegből.
Sziasztok!
Valaki esetleg az alkotmány tetelekhez tartozó AB határozatokat kivonatolt elektronikus formában át tudná küldeni?
Megköszönném! Címem: ercsiszabolcsi@gmail.com
Sziasztok!
Sikeres vizsgát követően eladnám az alábbi könyveimet:
1.Közigazgatási jog : Tóth András, Patrocinium kiadó, 2016.
2. Alkotmányjog: Jakó _ Mikes _ Szabó,Patrocinium, 2015.
A könyvek teljesen új állapotúak, nincs benne semmi aláhúzás!
A könyvek ára darabonként 4000 Ft.
Eladó továbbá az alábbi, aláhúzásokkal tarkított könyv:
Büntetőjog I. általános rész: Domokos Andrea, Patrocinium kiadó, 2015.
A könyv ára 3800 Ft.
Érdeklődni a lorincz.zsofi@gmail.com email címen lehet.
Sziasztok!
Sikeres vizsga után eladnám a lenti könyveimet.
Dialóg campus - Rózsás Eszter: Közigazgatási jog szakvizsga könyv (2015) - 2 oldalon van csak kihúzás - eredeti ára: 5.980,- Ft - 4.000,- Ft-ért adnám el.
dr. Futó Gábor - Társadalombiztosítás 2016 - ez nem szakvizsga könyv, de amikor nekem kellett megvenni a könyveket, nem volt kapható szakvizsga könyv a jogszabályi változások miatt, és ezt ajánlották - nem tételeket követ de legalább hatályos- kb a könyv negyedében van kihúzás - bolti ára 3870,- Ft - odaadnám 2.000,- Ft-ért
Dialóg campus - Karoliny - Komanovics - Mohay - Pánovics - Szalayné - Az Európai Unió joga szakvizsga könyv 2015 - ez végig teljesen ki van húzva, ás helyenként bele is írtam egy-két szót, a borítója egy kicsit meg van törve, eredeti ára 5.980- Ft, 3.000,- Ft-ért odaadom.
Ha mindhárom könyvet meg szeeretné valaki venni, az összeset odaadom 8.500,- Ft-ért.
Érdeklődni a chobemonita@outlook.com e-mail címen lehet.
Sziasztok!
A Közigazgatási jog és az Alkotmányjog kônyvek elkeltek.
Üdv,
Zsófi

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02