Jogi Fórum - találkozó

Grád András # 2012.01.01. 23:15

Szia Cat!

Tényleg 90 kilóval szériázok (ebből 8 a rúd!), előtte 82-vel és 86-tal melegítek be, szóval nem félreértés. (Annyiban büszke is vagyok rá, hogy magam csak 63 kiló vagyok.) Az egyértelműség kedvéért hat alkalommal egyenként 12-szer nyomok. Bármikor bemutatom, ha van kedved, eljöhetsz az Alkotmánybíróságra, annak az alagsorában van egy kis konditerem pár géppel, ott kezdtük a kollégáimmal vagy 10-12 évvel ezelőtt. Ők még most is ott dolgoznak, én már csak visszajárok, amióta ügyvéd és tanár lettem.

A bunyóról meg csak annyit, hogy még fiatalon, jitsus koromban kibunyóztam magam színjózan ellenfelekkel szemben, ráadásul a láthatóan részeg ellenféllel szemben kifejezett kitérési kötelezettség terhel mindenkit, és semmi kedvem egy hőzöngő részeg törött orra miatt elveszteni a pályámat. Meg persze már mégiscsak 54 leszek, valaha egy fejjel rúgtam fel a saját fejem fölé (főleg a yoko geri volt az erősségem), és bárkinek le tudtam volna rúgni a fejét, ma meg már a saját fejmagasságomig sem rúgnék (ami pedig nem sok). :-) Úgyhogy semmiképpen nem verném szét senki fejét, igazából hiányzik belőlem a motiváció, biztosan öregszem! :-) Neked is BUÉK!

dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu