Jogi Fórum - találkozó

cat981 # 2012.01.01. 21:40

"ok évig küzdősportoltam, még most, közel 54 évesen is 90 kilóval szériázok, de az egészségemért, és nem azért, hogy részegekkel verekedhessek."

biztos hogy 90 kg-mal szériázól? Kicsit soknak tartom, bár kérdés hogy sorozatok alatt hány ismétlést értesz, de szerintem számold le mégegyszer :) (én is jártam már úgy, hogy 3 hónapig azt hittem 10 kilóval többel szériázok mert benéztem a súlyokat, amelyek nem egyféle kialakításúak voltak)
Egyébként ha kűzdősportól az ember, az éles akciókat a legjobb részeg emberen szokni/gyakorolni, mivel biztso hogy lassabbak a reflexei a tiednél, így kisebb a kockázat a saját sérülésre és nagyon jó alakalom szokni az életszerű éles helyzetet/harcot (teljesen más ilyenkor az atmoszfélra mint edzésen éles gyakorlaton). Persze, csak önvédelemről lehet szó és azt is nagyon átgondoltan, körültekintően - de ezt ugye mondanom sem kell itt -, pl. ha belekötne és rád támadna egy részeg ember, és nyilván nem szétverni kell, de egy-két ártalmatlanító ütés/rúgás is nagyon jól jön éles gyakorlatra.

u.i: szóval legközelebb ha úgy adódik verd szét a fejét bakker! :DDDDDDDD