Kacsa 111,
van egy függőben lévő szülinapi megjelenésem, aminek nem tudom még az idejét (órára), ezért én a lehet kategóriába jelentkeznék (hiszen vár rám még egy összeegyeztetés) Ha ez nem járható megoldás, akkor meg majd legközelebb. :)
Impossible,
Észrevételedet tudomásul vettem, bár élek a gyanúperrel, hogy bizonyára pályát tévesztettél, minekutána az ilyen megnyilvánulásokat maximum egy ezzel hivatásszerűen foglalkozó illemtanártól fogadnám szívesen, azonban ennek sem eddig, sem ezután nem éreztem/érzem szükségét. A Te véleményedre - felteszem, megérted - pedig nem kívánok adni. Megbocsátasz, de továbbra is úgy köszönök el bárkitől, ahogy az nekem tetszik. Sajnálom, hogy igen kifinomult ízlésednek ez nem felel meg, bár javaslom mélyrehatóan átnyálazni azokat - a nálam biztosan sokkal okosabbak által megfogalmazott - az idevágó okosságokat (esetleg egy szakavatott illemtanárral konzultálni a témában - e körben a válaszod illendőségét is firtathatnátok), melyekből már eddig is megvillantott, mélyreható bölcsességed igénybevételével leszűrheted, hogy igen visszatetsző a kioktató stílus (még ha az jószándékú is, bár ezt sajnos egyelőre kétlek). Visszatetsző abban az esetben is, ha ismerjük a megszólítottat, amelyről jelenleg nyilvánvalóan nincs szó. Nem kívánok mélyebben belemerülni e témába ezen válaszon túl, tekintettel arra, hogy nyilvánvalóan nem ugyanazon a szinten állunk, lejjebb meg jóideje nem adom. :)
Eképpen - figyelembe véve Impossible érzékeny lelkivilágát, így neki "üdvözlettel", egyébként meg - mindenkinek szép, bár napsütésben igen szegényes napot kívánok. :)
Csipke