Biztatom majd. Gyúrásra is:-D, meg a lelki felülemelkedésre.
Sunshine after the rain.
Biztatom majd. Gyúrásra is:-D, meg a lelki felülemelkedésre.
Sunshine after the rain.
Kacsa, te valamit akkor sem értesz ha tizenötször írok le neked. Semmilyen érzelmet nem táplálok irántad, azt sem tudom, hogy ki vagy, és nem is vagyok kíváncsi rád.
A silány színvonalú írásaidra reagálok néha, na persze csak akkor, ha kiütöd a biztosítékomat. Nem haragszom sem rád, sem másra. A sémát ne felejtsd:
idézet- tárgyilagos vélemény
Ezt javasolnám neked. De ha nem tudod ezt betartani, akkor tényleg jobb, ha nem írsz és nem olvasol.
pedig azt hittem világos...
Kacsa11
látom Nyugaton a helyzet változatlan...
ezt a virtuális massacre-t! :))
Iwikó
Keleten meg már nem világosodik!
Sunshine after the rain.
soha ne írj sms-t, e-mailt-t vezetés közben!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Kollégák!
Hetek óta nem volt időm feljönni heti 2 percnél hosszabb időre a fórumra, most meg csak döbbenten olvasom, miféle "mindenki mindenki ellen" pankráció tört ki a távollétemben. Hidegfront lett volna? :-) Impy távozását kicsit sajnálnám, minden hülyeségével együtt sajátos színt vitt az életünkbe, ami persze nem menti a durvaságát. Nyilván itt vezette le a másutt begyűjtött frusztrációit, amikre persze nem került volna sor, ha kicsit is megfogadja az itteni tanácsokat, szóval a kör bezárult. (Mondanám, Impy meg ki, ha cinikus akarnák lenni.) Azért talán visszatér, vagy titokban olvassa a hozzászólásainkat, erre az esetre és jó szándékkal: Impy, minden bajnak van valami hozama is, és soha nem késő változtatni! Ez a mostani eset lehetne egy megújulás kezdete, ki ha nem Ön, és ki ha nem most? Rajta! :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Kedves Professzor Úr!
Örülök, hogy írtál...
Sunshine after the rain.
Hi, Leg, köszi! :-) Kiteszem a lábam néhány hétre, és tessék, felbolydul a világ. :-) Lesz mostanában valami fórumos találkozó? Az eddigiek mindig olyan jó hangulatban teltek... Ha ezt a pankrációt akarjátok folytatni, akkor stílszerűen egy Skócia-Anglia rögbimeccs idejére kellene szerveznünk a szokott pub különtermünkbe. :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
azt a rögbimeccset szívesen megnézném (főleg, hogy durvább, mint az amcsi foci..:), de szigorúan védőfelszerelés nélkül!!! :)
nekem hiányozni fog Imp, mert tényleg egy színfolt volt a fórumon, valószínű sok minden összejött neki egyszerre és besokallt.
Iwikó
Ildi, idén vissza kel mennünk az a38ra! Otthagytam a pulcsimat:)
a pulcsidat? volt pulcsid? nem emlékszem! :P
Iwikó
volt, és elvileg megvan ott
Elgondolkodhatnánk egy újabb talin. Pl. február eleje jó volna? Engem nagyon kivéreztetett anyagilag ez a karácsony, de akkorra már rendbejövök.
Bajussz!
Elmennék az A38-ra, de csak Subscribe-ra:-D.
Sunshine after the rain.
Én benne vagyok egy február első felében rendezendő újabb közös Caledonia-látogatásban! A párom is. Többiek? Csapjunk egy jó bulit!
Jelen :)
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
énis, énis :)
Ja, kb. karácsony előtt óta nem olvastam fórumot és nem olvastam vissza, úgyhogy nem vagyok képben, ki kit mivel és miért sértett meg.
Kedves pazs,
„...úgyhogy nem vagyok képben, ki kit mivel és miért sértett meg.”
egyet találhatsz!:)))
eddig 6...
Grád András és párja,
Legislator,
Wasp,
pazs,
jómagam
ha megvan hány emberke jön, és időpontot is találtunk, akkor foglalom az asztalt!
Kacsa11
ha hétvégére esik, valószínűleg én is tudok menni
Lehetne február 6. (szombat)?
Nils, Orangeman, Ti is gyeretk, srácok!
Sunshine after the rain.
gyeretk=gyertek
Sunshine after the rain.
Van JF-tali topik, szerintem ott beszéljük meg az ügyeket:-D.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02