Mindenkinek módjában állt jelentkezni:-D.
Sunshine after the rain.
Mindenkinek módjában állt jelentkezni:-D.
Sunshine after the rain.
Én nem jelentkeztem, mert nem kérdezett meg senki. Kacs sem küldött aranyozott szegélyű meghívót.
Egyébként mi újság van, hogy vagy?
Úgy tűnik, a szerda nyert a csütörtökkel szemben, bár én így csak 8 körül érek oda. Bocs, Imp, de max. egy újszülött hinné el, hogy ha áttesszük, akkor eljönne, mivel eddig még egyszer sem jött el akkor sem, amikor pedig megígérte. Úgyhogy Kacs, szerintem lődd a helyünket szerdára, mondjuk 7-re, addigra a munkamániások, valamint a principálisok rabszolgaságában sínylődők is odaérnek. (Én meg mint jeleztem 8-ra.)
Imp, bocs, de ebbe a vitába engedelmével nem megyek bele, némileg egyetértve Kaccsal, inkább nem is kommentálom! A többiekkel meg találkozunk szerdán a Caledoniában! Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Imp írta: "Kacs sem küldött aranyozott szegélyű meghívót."
Az csak Vésőnek jár:-D. Köszönöm kérdésed, megvagyok, sok a munka, indul egy újabb projektum, jó nagy. Soha nem volt akkora lekötöttségem, mint most, bár magamat akkor is a munkamániások közé soroltam, ha szabad Grád prof. katehóriáját használnom.
Sunshine after the rain.
"max. egy újszülött hinné el, hogy ha áttesszük, akkor eljönne, mivel eddig még egyszer sem jött el akkor sem, amikor pedig megígérte."
Ezzel kapcsolatban 2 megjegyzést tennék:
"ebbe a vitába engedelmével nem megyek bele, némileg egyetértve Kaccsal, inkább nem is kommentálom!"
Nem én hoztam fel megint...
"nem ígértem meg, hanem mondtam"
Ezek szerint ha jól értem, azokat a mondatainkat, amelyekhez nem tesszük külön hozzá, hogy ez ígéretnek minősül, nem kell betartanunk. Bocs, de az én szememben ez simán jellemhiba, ugyanis lehet, hogy túlzottan régimódi vagyok, de számomra az adott szó szent.
Mellesleg ezek szerint az, hogy "Elveszlek feleségül." nem számít házassági ígéretnek, hacsak nem tesszük ezt külön is hozzá. :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Pontosan.
Ez önmagáért beszél. No comment.
Imp, remélem soha nem kerülünk semmifajta üzleti vagy egyéb hivatalos kapcsolatba, el tudom képzelni, milyen módon intézheted az ügyeidet.
Jaaaj :DDD
Annyira azért nem kell komolyan venni, ez inkább a "hülye kérdésre hülye válasz" szellemében született válasz volt (csak tanárúr burkolt kérdésére ilyet nem akartam mondani, és nemis mondok). :D
Mindenesetre az ígéret erősebb a nem-ígéretnél, ezt akartam érzékeltetni csupán.
02:51-kor miért nem alszol?
Aludj legközelebb, Impiboy:-D
Sunshine after the rain.
A privátszférám rejtelmeibe nem avatom be a publikumot. :D
Craig David válasza arra, hogy miért nem alszik Imp:
Sunshine after the rain.
„nem ígértem meg, hanem mondtam“
"az ígéret erősebb a nem-ígéretnél, ezt akartam érzékeltetni csupán"
Kedves Imp, erre a magyarázatra a zsűri csak 2 pontot tud adni. Akárhogy csavarjuk, ha valaki kimond valamit, és ezt nem tartja be, - legalábbis az én szememben - egy link alak, akinek a továbbiakban nem fogok hinni. Amit kimondunk az az én olvasatomban ígéret arra nézve, hogy be is fogjuk tartani. Nincs külön "ígéretet mondtam", és "csak úgy mondtam" kategória. A választóvíz aközött van, hogy betartom-e, amit mondtam vagy sem. És aki ezt nem tartja be, az szimplán megbízhatatlan. Ettől még egyéb téren lehet jó fej, zseniális költő vagy jogász stb., de a kutyámat ettől még nem bíznám rá. A munkát még kevésbé. Ennyi.
Kedves Grád András,
de azért az más, ha a nőknek mondunk dolgokat...:)))
Kacsa11
Értem én a poént, Kacs, de ebben most nem értünk egyet! :-) Én is megértem a pénzemet valaha, de inkább nem mondtam semmit egy lánynak, mintsem hogy becsapjam.
Tanárúr bár magával lenne olyan szigorú, mint másokkal, és másokkal lenne olyan elnéző, mint magával. :D
Imp, a hegyi beszédben majdnem ugyanott szerepel az, hogy ne paráználkodj, mint az, hogy a "ti beszédetekben az igen legyen igen".
Tudom, hogy a katolikusokat nem mindig szokta zavarni a Biblia, de ezt azért olvasd el, és utána osztd az észt.
For God and Ulster
Te most miről hadoválsz?
ha nem érted, olvasd el mégegyszer...
For God and Ulster
Imp komolyan kérdezem miért jó ez neked?
Felhúzod magad, megsértődsz, eltűnsz (miután beszólsz másoknak írásban, mert élőben már nem mersz azokkal találkozni, akiknek beszóltál). Beszólogatsz, és amikor valaki visszaszól neked akkor ezerrel védekezel, ahelyett hogy csendben maradnál, vagy legalább elismernéd, hogy nem neked van igazad.
A tanár úrral ellentétben én nem tartom bátor dolognak, ha valaki a széllel szemben vizel, mert úgyis csak rá fog visszahullani.
Röviden: ezzel senki mással, csak magaddal szúrsz ki.
Kedves Grád András,
kicsit félreértettél.:)
én a következő párbeszédre gondoltam:
egy hét múlva:
:)))
amiről te beszéltél, azzal én is egyetértek.
Kacsa11
" * majd elviszlek fagyizni, oké?
* tök jó, hurrá!
egy hét múlva:
* mikor megyünk már fagyizni? megígérted!
* én nem ígértem semmit!"
hmmm ez ismerős, valahonnan rémlik... :)
Iwikó

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02