Télen ki szeret fagyizni? :)
Off - topic
Komolyan mondom az agyam eldobom. Sehonnan sem tudok már jelentkezési lapot szerezni. Tud valaki segíteni?
milyen jelentkezési lapot?
katonának állsz?
Jogi fórumon biztos... :D
De már megoldottam, majd elektronikusan elküldöm.
igenis parancsnok úr! :)
"Tanárúr bár magával lenne olyan szigorú, mint másokkal, és másokkal lenne olyan elnéző, mint magával."
Kedves Imp, sosem hittem magam tökéletesnek, de becsületesnek igen! És ennek bizony az is része, hogy amit kimondok, azt - hacsak valóban elháríthatatlan külső ok meg nem gátol benne - betartom.
Egyetértek Rexorral abban, hogy ha kevesebbet szólna be (ráadásul teljesen fölöslegesen és értelmetlenül), nem kellene ennyire félnie a személyes találkozóktól. A frusztráltságnak ez az egyik legrosszabb, ráadásul agresszív levezetése, pedig ha nem úgy működne, miként zsigerből teszi, jóval kevesebb frusztráció érné (pl. felvennék dolgozni, ha nagy nehezen felveszik, nem kötnének hetek múltán útilaput a talpa alá, lennének barátai, akikkel akár még találkozhatna is személyesen, netán még barátnője is stb.)
Nem ragozom, már nem bízom abban, hogy észhez tér az önsorsrontásából. Sajnálom Önt, tényleg!
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Orangeman írta: 1.hogy a „ti beszédetekben az igen legyen igen“.
2."Tudom, hogy a katolikusokat nem mindig szokta zavarni a Biblia"
1.Én olyasmire is emlékszem, hogy: Ami igen, az igen. Ami nem az nem. Minden más az ördögtől való.
2.Mivel nem óhajtok vallási vitát kirobbantani, különösen nem református testvéreink egy olyan figyelemreméltó személyiségével szemben, mint Orangeman (nem beszélve arról, hogy teológiailag ő bizonyára képzettebb nálam), ezért talán csak annyit jegyeznék meg, hogy Jézus Krisztus egyedül csak a Római Katolikus Egyháznak alapítója, ámde nem az összes többinek. Ettől a kritika még lehet jogos, de nem hiszem, hogy Orangeman, vagy bárki más, mind az 1 millárd katolikus hívő ezirányú szokásait módjában állott volna megvizsgálnia. Addig kell az oikumenét a mindennapokban megvalósítani, amíg vannak egyházak, mert nem kizárt, hogy az egyházak ellenségei addig munkálkodnak, míg egyik-másik megszűnik.
Sunshine after the rain.
Rexor írta: "Télen ki szeret fagyizni? :)"
Van olyan fagyizás, amit télen is szeretnek a nők:-DDD
Sunshine after the rain.
Kedves Imp!
Csak egy baráti tanács (kéretlenül): érdemes kevesebbet szájaskodni/arcoskodni.
Sunshine after the rain.
még nem hallottatok a "téli fagyiról"? :))
Iwikó
no és a meleg fagyiról?:)
Kacsa11
Kedves Leg:
1.) „Így beszéljetek inkább: az igen igen, a nem nem. Ami ezenfelül van, a gonosztól való.” Katolikus fordítás
„A ti beszédetekben az igen az legyen igen, a nem pedig nem, ami pedig túlmegy ezen, a gonosztól van” Protestáns Új fordítás
„εστω δε ο λογος υμων ναι ναι ου ου το δε φερισσον τουτων εκ του φονηρου εστιν” Nestlé
Nekem a katolikus szöveghúbbnek tűnik, a prot inkább értelmezőbb.
2.)Igazad van, a vallási arcoskodás télleg nem ide való, de ha egyszer már orangeman a nickem, erre muszáj voltam lecsapni.
Sajnálom ha megbántottalak.
For God and Ulster
jaja ettem már olyan fagyit,ami lángra kapott.. :))
Kacsa11
Kacs:
én is, és milyen jó volt...
For God and Ulster
Na mindenkinek megjött? :D
Leg,
"Csak egy baráti tanács (kéretlenül): érdemes kevesebbet szájaskodni/arcoskodni."
Most ezt miért kaptam? :D
Asszem elvesztettem a fonalat.
Kedves tanárúr,
nem "nagy nehezen" vettek fel, tanárúr most megint kezd becsmérelni, teljesen alaptalanul és feleslegesen. :)
A másik, hogy ha az ígéret nem erősebb az adott szónál, akkor mi értelme van az ígéretnek?
Az ígéret betartására kiemelten figyel az ember (ettől még ezt is elronthatja), ezért én ritkán ígérek. Ha pedig valaki nem tudja tartani magát ahhoz, amit mondott/ígért, az nem jelenti, hogy megbízhatatlan, simán elképzelhető, hogy akarta tartani, de nem tudta stb. Az elkéső ember sem megbízhatatlan, hanem csak van egy olyan hibája, hogy késik. Ez nem megbízhatatlanságot jelent, és nem jelenti, hogy nem lehet az illetőre számítani.
Kedves Orangeman!
1.Elnézést, hogy csak tartalmilag idéztem. Nagyon tetszik, hogy az ógörögöt is beidézted, én azt csak (kicsikét) tanultam, de Te legalább meg is tanultad.
2. Már túl vagyok rajta. Elsőre azért durva volt.
Kedves Imp!
Már fáradt vagyok a válaszhoz:-D.
Sunshine after the rain.
Leg,
el ne kezdd nekem, hogy te is unod a pofámat! :D Az azé má sok lenne nekem is. :D
Kedves Imp!
Nem unom az arcberendezésedet, tesó:-D. Csak tegnap sok helyre mentem, fáradt voltam:-D. De a tanácsot érdemes átgondolnod.
Sunshine after the rain.
Bajussz: Inkább Hölgyem... :)
Kedves Impossible,
„nem „nagy nehezen“ vettek fel, tanárúr most megint kezd becsmérelni, teljesen alaptalanul és feleslegesen. :)”
úgy,úgy,úgy,úgy,úgy,úgy,úgy,úgy...
sima liba volt...bárhová is adtad be az elmúlt másfél évben az önéletrajzodat, onnan órákon belül behívtak interjúra, amely interjúkról konkrét állásajánlattal távoztál, csak neked azok nem feleltek meg...:)
milyen akkor a NAGY NEHEZEN???
mint a székely bácsi, aki 20 évi jövedelmét veszti el a kaszinóban 2 perc alatt: "könnyen jött, könnyen ment"
:)))
„Az elkéső ember sem megbízhatatlan, hanem csak van egy olyan hibája, hogy késik. Ez nem megbízhatatlanságot jelent, és nem jelenti, hogy nem lehet az illetőre számítani.”
hogy te milyen világban élsz, azt nem tudom...
kiváncsi vagyok, hogy mi bajussz véleménye erről...:)))
Kacsa11
„Az ígéret betartására kiemelten figyel az ember (ettől még ezt is elronthatja), ezért én ritkán ígérek. ”
Ez legyen a mottód:
Adni, adni, adni... és ha majd megérdemled, kapsz is.
jelenleg az a véleményem, hogy a jameson finom viszki, tegnap volt szerencsém hozzá
mára ennyi, kicsit elfáradtam este :)
Kedves bajussz,
én mondtam:)
Kacsa11
Imma írta: "Adni, adni, adni… és ha majd megérdemled, kapsz is."
Utóirat: Ha mégsem kapsz semmit, vagy csak csupa rosszat, akkor megszívtad:-DDD.
Sunshine after the rain.
:) Mesélj Leg.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02