Ezt most hogy érted?
Álláskereső jogászok
Imp,
Ma már annak is örülni kell, ha valaki (bárki) köszön az embernek:-D.
Sunshine after the rain.
Leg,
2x egymásután és 10 felkiáltójellel?
Már ez is baj:-D?
Sunshine after the rain.
Mindenesetre nem tartom normális dolognak.
Nem egyformák az emberek.
Sunshine after the rain.
Attól tartok, megint egy szép "barátság" kialakulásának tanúi leszünk:-D.
Sunshine after the rain.
mosza,
én olyat nem írtam, hogy miért nem vagy ács, olvashatnál figyelmesebben.
Leg,
a kacsás esetnél rosszabb úgyse lesz, őt azér elég nehéz überelni. :D
Impi!
Nem mindenkinek ugrik be, még ha a krisztusi kort önmaga is említi,(elég szomorú) a megváltó ipari munkássága...segíts neki felismerni a félre értést.
Marci, örülök, hogy neked beugrott. :)
Egyébként abban az időben az ácsokat nagyra tartották, állítólag ha valamilyen probléma felmerült, valaki feltette a kérdést, hogy "hol van itt egy ács, hogy ezt megmagyarázza?".
Kedves Mosza és Imp,
Remélem, nem lesz baj:-D.
Sunshine after the rain.
Ami engem illet, jövő évtől én is jogács:-D leszek az időmúlás erejénél fogva.
Sunshine after the rain.
Már hogy ne lenne. Attól még van, hogy nem érted. Sőt a félreértés is amiatt volt, hogy nem érted, mit mondanak.
Leg,
mindenki a maga szerencséjének a pog-ácsa.
Tudom Imp, én is szeretlek. :)
Iwikó
na ILYEN munkakörben nem dolgoznék, főleg ennyiért
Ma már az ilyen bizalmi jellegű szerényen fontos irodai droid munkához is némi ismerettség kell, bár valóban dolgozót kereshetnek, esetleg egy adott körből. A 1127/2009. Korm határozat után érdekes, hogy vajon ki(k)nek is irhaták ki azon keveseknek ....aki(k) a határozatban a kivételt erősíti(k)...(..)
bocsi: "írhatták ki", mert ugye a befutó jelölt az aki csak egy t-vel nyer.
Vajon Impi megpályázza, hogy próbára tehessük a pályázatban a pályakezdők helyzetét.. hátha bejön!
Imp, hány helyen van benn az önéletrajzod?
jaj, nekem meg szakvizsgára kellene jelentkeznem.
Rutinmunka:D
Valószínű már valaki elnyerte a pályázatot. :) Egyik ismerősöm mesélte (közigben dolgozik), hogy saját magának írt ki egyszer pályázatot...
Iwikó
bajusz,
ne idegesíts. :D
Egy idő után már nem számolja az ember.
Egyébként ha tudsz valami állást (olyat, ahol fizetnek valamennyit), akkor szólj.
Ildi,
te is kereshetsz nekem. :D
Én álláskereséskor táblázatot vezettem, hogy ne kavarodjak bele: hol láttam a hirdetést/kitől hallottam, mi a munkakör, mikor adtam be az anyagomat, milyen formában (email, posta), mi volt a visszajelzés, mikor van interjú. Tök hasznos. És a legjobb a végén a státusz oszlopba beleírni a munkakezdés napját :)
Imp, tudok egy jelölti állást, de az ügyvéd azt mondta, amikor rákérdeztem, van-e valami feltétel hogy "angolul azért tudjon". Sajnálom.
ez a fránya angol :)
hol kereshetlek Imp?
még egy "droid" meló: http://www.cvonline.hu/…d216138.html
ilyenekre Imp szerintem se add be, max ha fizet egy százast havonta...
Iwikó
pazs,
a táblázat vezetés egy nagyon jó ötlet, volt, hogy nem tudtam követni, hogy melyik interjúra is megyek, mit tudok a cégről stb. csak a noteszemet firkáltam agyon, a végén már azon sem igazodtam ki túl jól :)
Iwikó
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02