"Kedves Egyjogász!
Sajnos nem nemzetközi ügyvédi irodában dolgozom,illetve dolgozunk!:)
De a segítséget nagyon köszönöm!
Üdv:
Kacsa"
Kedves Kacsa!
Eddigi beírásaid alapján azt hittem, hogy igen, de akkor nagyon félreértettem valamit.....
"Kedves Egyjogász!
Sajnos nem nemzetközi ügyvédi irodában dolgozom,illetve dolgozunk!:)
De a segítséget nagyon köszönöm!
Üdv:
Kacsa"
Kedves Kacsa!
Eddigi beírásaid alapján azt hittem, hogy igen, de akkor nagyon félreértettem valamit.....
az egyik Kacsa1, a másik Kacsa1111, szerintem nem ugyanaz a személy.
Hát az lehet, de mintha korábban Kacsa használta volna a Kacsa1 nicknevet is....
Ez mindenesetre így egy kicsit megtévesztő, pl.
elkezdem használni a Kacsa11111 nicknevet, aztán vegyétek észre, hogy nem én vagyok az Igazi Kacsa..:))
Kedves Egyjogász,
ezt szerintem nem én írtam...
pazsnak igaza lehet.
még sosem írtam ide olyat, hogy 'üdv!'...
melyik topic-ban volt ez? valaki visszaél a 'brand'-del???:)))
Kacsa11
Kedves Egyjogász,
Kacsa11-ként kezdtem, de aztán le lettem tiltva vagy mi...
azóta vagyok Kacsa1111
de a Kacsa11 ott van az aláírásomban...
Kacsa11
Munkajog,foglalkoztatás/A munkáltatónak mindent lehet?!
2009.07.16. 18:31
A nicknév valóban Kacsa1, de tényleg azt hittem, hogy Te vagy.
Elnézést a feltételezéséért, hogy nem tudod, hogyan kell szakszervezetet alapítani:)))
(Ill. hogy nem nk. irodában dologozol:))) )
Még egyszer bocs, ha nem Te voltál.
Kedves Egyjogász,
nem én vagyok Kacsa1, sőt a kérdés szövegezéséből még arra is nagy biztonsággal következtetek, hogy Kacsa1 nem is jogász...
de azért látom, nem bírtad megállni, hogy egy pikírt megjegyzést el ne süssél...(csilivili);)
Kacsa11
Kacsa olyat sem írna, hogy: "De a segítséget nagyon köszönöm!", erről is felismerhető, hogy nem ő az. :D És hogy miért nem írna ilyet:
"Felhívjuk a pályázók szíves figyelmét, hogy a hirdetést alaposan olvassák el és csak abban az esetben jelentkezzenek, ha fejlécben szereplő specifikációt maradéktalanul vállalni tudják. Ügyvédek/ügyvédjelöltek kíméljenek! Köszönjük!"
KAlandorok kíméljenek!:DD
Iwikó
Ildi,
emlékszel, hogy egyszer belinkeltél egy olyan hirdetést, hogy utazgatni kell meg fényképezni?:DD
Most elgondolkodtam, hogy milyen jó lenne az:D (megtudtam mennyi szabad napom lesz)
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Jaja Vivi, emlékszem, Rómába lehetett (előfordul, hogy még lehet, szoktam néha látni a hirdetések között) elmenni és állták volna a költségeket, nekünk csak enni és fényképezni kellett volna, ha mondjuk nem egy hétvégére, hanem 1 évre szólna az ajánlat....meggondoltam volna :D
Róma...kb. 5 éves koromba voltam, de vannak emlékképeim róla, de visszamennék...
Párizsba is visszamennék, akkor is kb. ennyi lehettem, nem több (bár a városból nem sok látszik:))
http://i188.photobucket.com/…23/Paris.jpg
Iwikó
Ha kifizettek, megyek veletek fényképezni. :D
Csómó állást azért nem tudok megpályázni, mert nincs cum laudém. Feladhatnának már egy olyat is, hogy csak ritével. :D
és még sokat azért, mert nem tudsz angolul, illetve, mert sosem tanultál vagy dolgoztál külföldön...
Kacsa11
Igen, de ezt be fogom pótolni.
Szia, mosza!
És milyen végzettségekre gondolhatunk? Csak hogy teljes legyen a bemutatkozás.
Sunshine after the rain.
A korából kiindulva úgy lenne elegáns, ha ács is lenne. :D
Imp, kifizetni??? Hol élsz? :D
Egyébként is lehet, hogy láb alatt lennél, Vivivel ketten is jól éreznénk magunkat szerintem :)
Iwikó
Szia mosza!
Akarsz majd kezdeni valamit a jogi diplomával vagy csak még egy papír a többi mellé?
Imp, Te pedig ne add fel, szerintem vegyél kicsit vissza az igényekből, előbb-utóbb el kell kezdened dolgozni, gondolom a szüleid sem tudnak támogatni sokáig.
Iwikó
Kedves "mosza"! Ez egy tiszta beszéd.
Tizenegy sorban leírod, hogy kiszeretnél törni a közigazgatásból, de ott van a "fixpénz" ami maradásra bír. De ezzel a jogi munkával nem vagy eégedett.
Szakvizsga birtokábanni a teendő? Kipróálni magad egyéni ügyvédként.
A közigazgatásban még előny is lehet a pedagógusi végzettség és gyakorlat. Az állásokat mind fel kell pakolják a https://kozigallas.gov.hu/…s/login.aspx?… honlapra. Azt tessék böngészni.
Böszörményben épp keresnek gyámügyi ügyintézőt a hivatalba. Határidő augusztus 13. Állás betöltésének ideje szeptember 1.
Ildi,
"Egyébként is lehet, hogy láb alatt lennél, Vivivel ketten is jól éreznénk magunkat szerintem :)"
Én is szeretlek.
Az embernek nélha kompromisszumokat kell kötnie.
Megjegyzem, a titkárnő aligha jogosult munkáltatói jogok gyakorlására, és a "továbbfoglalkoztatására nincs lehetőség" sem tűnik megfelelő indoknak egy felmentéshez.
mosza,
de megalkuvás, csakhogy valamiből meg kell élni. :)
Ezt most hogya érted?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02