Álláskereső jogászok

Legislator # 2009.09.10. 18:43

Impiboy,

:-DDD.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.09.10. 18:55

Hát, Leg, visszasírom még a borozásunkat, úgy látom. :D Ezek se úgy járnak el, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható. Vagy talán nemis kellene elvárni.

Legislator # 2009.09.11. 06:04

Lassan én is:-).

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.09.11. 08:45

Szerezhetnél mégegy üveggel. :D (Csak egy ötlet. lol )

Impossible # 2009.09.11. 08:46

Holis lakik a termelő? 1x elmegyek hozzá, az nagyon finom volt.

Legislator # 2009.09.11. 12:44

Egy hónapja mondta Dóczy úr, hogy felvásárolta a maradék 6 palackot, lehet, hogy van belőle 5.800-ért:-) nála. Egyébként Varga Badacsonyi kéknyelű jégbor (Eiswein) 2007.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.09.11. 12:46

Itt van egy kis leírás (és 2008 az évjárat).

Jégbor (Badacsonyi Kéknyelű)

édes fehérbor -2008

Royal Badacsony termékcsalád >

Az igazán édes borok kedvelőinek!

Leírás: Fehéren süt le a hold a sötét, csillagokkal teli égboltról a hófödte badacsonyi éjszakai tájra. Traktorlámpák fényénél emberek dolgoznak a szőlőben. Szüretelnek. Pincékbe mentik a téli éjszaka hidegében keményre fagyott fürtöket. Ha decemberben, januárban nincs erős fagy, elvész, lepereg a földre a jégbornak szánt termés. Ha viszont korán beköszönt a kemény tél, akkor megtörténhet a csoda, az ősz melege és a tél hidege által dajkált töppedt szőlőszemekben lévő víz jégszilánkokká áll össze és a préseléskor a maggal és a héjjal együtt távozik, visszamarad egy sűrű nektár, amiből a világ egyik legkoncentráltabb bora készül.A Badacsonyi Kéknyelű jégbor színe aranysárga, illata, íze a palackbontást követő lassú felmelegedés hatására folyamatosan változik, a földimogyorós mézillattól a különböző virágillatok megfejthetetlen kombinációjáig, az aszú szőlő ízétől a fügéig és a datolyáig, élénk de finom szerkezetű savai friss gyümölcsös hatást keltenek. Fogyasztását 16-20 oC között zsíros húsokhoz, fűszeres, érlelt sajtokhoz, de elsősorban az étkezés csúcspontjához ajánlom.

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16-20 °C.
Alkoholtartalom: 10 %
Kiszerelés: 0,5 L liter

Borversenyen elért eredmények:

VinAgora 2009 ezüstérem

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.09.11. 13:02

Szóval, ne menj el a termelőhöz, elvben nincs már neki.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.09.11. 13:24

Ez a leírás kínzás. :D
(Kivéve, ha az ember ihatja olvasás közben.)

Akkor hol van??? :D

Legislator # 2009.09.11. 15:58

Fent a Várban, az Országház utcai csemegekereskedésben. De érdemes előtte hívni őket.

Sunshine after the rain.

Ildikóka82 # 2009.09.13. 10:46
Impossible # 2009.09.13. 15:14

Leg,

egyelőre sajnos nincs annyi pénzem, hogy vegyek, de most kilátásban van több munka is, szóval remélhetőleg lesz a minimálbérből annyi lé, hogy vegyek valami lét. :D

Impossible # 2009.09.13. 15:15

Ildi,

nem tudom eléggé megköszönni az állásajánlataidat, majd ha lesz rá módom, meghívlak valamire. :D

Ildikóka82 # 2009.09.13. 15:19

OK, köszi. :)
MAjd ha lesz pénzed, csak akkor. :)
Pl. ez a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által hirdetett meló sem lehet rossz, amit elsőnek belinkeltem...igaz csak határozott idejű, attól még beadhatnád az önéletrajzodat...

Iwikó

Impossible # 2009.09.13. 15:22

Most ORFK van kilátásban...nem adom el a lelkemet határozott időre. :D

Ildikóka82 # 2009.09.13. 15:23

ORFK? Akkor szorítok, csak sikerüljön!

Iwikó

Impossible # 2009.09.13. 15:27

Kell eü. alkalmasság. Hát én nem hagyom, hogy összeszúrkodjanak! Nem vagyok ET! Vagy ha mégis, akkor mindenképpen hazatelefonálok.

Ildikóka82 # 2009.09.13. 15:29

jajjj ne légy bébi, nekem minden alkalommal kb. negyedszerre találják meg a vémámat vérvételnél...szerinted az milyen lehet? Mégis kibírom.

Iwikó

Impossible # 2009.09.13. 15:30

Vérvétel is kel???? A nagy lfszt!!! Soha! Nem megyek vérvételre!

bajussz # 2009.09.13. 15:52

na legközelebb elmegyünk egy fórumos véradásra akkor

csak a nővérke, és mi :)))

Ildikóka82 # 2009.09.14. 10:32
Impossible # 2009.09.14. 10:53

Ildi,

beszéltem velük.
Kívácsi voltam, jogtanácsost keresnek-e, ugyanis a hirdetésben jogtanácsost írtak, hozzá pedig feltételként jogi egyetemi végzettséget.
Mondom, ahhoz szakvizsga kell.
Mire a nő: Önnek van szakvizsgája?
Én: Nincs.
Nő: Nem baj, nyugodtan küldje el az önéletrajzát.
Én: Jogtanácsos nem lehet az ember szakvizsga nélkül.
Nő: Ühüm.
Én: Most akkor jogtanácsost keresnek vagy nem? Mert nem lehet az ember jogtanácsos szakvizsga nélkül.
Én: (nevet)
Nő: Ühüm. Köszönjük a hívását!

Impossible # 2009.09.14. 10:53

Ildi,

beszéltem velük.
Kívácsi voltam, jogtanácsost keresnek-e, ugyanis a hirdetésben jogtanácsost írtak, hozzá pedig feltételként jogi egyetemi végzettséget.
Én: Most akkor jogtanácsost keresnek vagy nem? Mert nem lehet az ember jogtanácsos szakvizsga nélkül.

Impossible # 2009.09.14. 10:54

Ildi,

beszéltem velük.

Ildikóka82 # 2009.09.14. 11:00

:DD
Nekem is van ismerősöm, akit 2 hónapi ügyvégjelöltködés után felvettek egy informatikai céghez "jogtanácsosnak"...lehet, hogy így funkcionál, bár maga a hivatalos munkaköri leírása biztos nem az, hogy jogtanácsos (ennek ellenére Bali-ra viszik ki tréningekre és kb. havi nettó 200-300 körül keres...)

Iwikó