Kedves Nandy
Abban szeretném a tanácsodat kérni,hogy nov.3-tól gyesen vagyok a kicsi fiammal,és mellette szerettem volna visszamenni a céghez dolgozni,mert őt beirattam a bölcsibe is.De a cég ahol állományba vagyok,és dolgoztam, megszünt.Vagyis hivatalosan még van,de nincs ellenne se felszámolás se csőd eljárás.Van 1 ember aki a folyamatban lévő ügyeket intézi.Felhívtam, hogy szeretnék visszamenni nov.-től dolgozni ( erre ő kinevetett,és azt mondta max a papirjaimért mehetek be)2007 jan.-tól a mai napig évi 28 nap szabim van bent.Közölték, hogy majd akkor adják ki ha a közös megegyezéses felmondó levelet átveszem.Megtehetik ezt?Most irtam egy levelet, hogy kérem a szabadságaim kiadását havi formátumban és havi kifizetésekben,ha egyáltalán megkapom.És az is próbléma, hogy a bölcsibe kérik a munkáltatói igazolást ahoz hogy ne tegyék ki a gyereket.Nekem pedig valami pénzforráshoz kellenne jutnom.
Jól gondolom hogy a cégnek addig mig felszámoló cég nem veszi át addig ki kell a szabadságaimat adni, és részemre mivel nem tudnak munkát adni állás időt kell fizetni?Vagy mit tegyek?Nevetve azt mondták, hogy vagy várjam meg amig a felszámolás megkezdődik, és a felszámoló cég majd megegyezzik velem.De addig mi lesz ?akár évekbe is telhet, nem mehetek máshova dolgozni ,pénzem se lesz?És ha mind ebbe belemegyek akkor elesek mindentől ami engem megillet mert a cégnél 2005 óta vagyok alkalmazásba
Ebben az esetben mit tegyek?Kérlek segíts nekem.
Köszönöm