Próbaidő 2x???

drrajaa222 # 2025.09.16. 01:55

Unblock Love Energy Spells in USA +256700968783

Are you unlucky in love no matter what you try? My unblock love energy spells in the USA remove all barriers blocking your happiness. These rituals cleanse negative energy from past heartbreaks and betrayals. Once cleared, love flows into your life naturally. Many USA singles and couples have turned their lives around with my help. Don’t let bad luck control your future. Open your path to true love today. My spiritual spells unlock the love destiny you deserve.

WhatsApp Helpline: +256700968783

Visit: https://68a4625621cf1.site123.me/

the big cat # 2003.11.20. 05:40

Hát új dolgozó semmiképpen sem vagy, hiszen a passzív állományú dolgozó is dolgozó, de a jutalom és az ajándékutalvány általában nincs benne a munakszerződésekben, így az a munkáltattó rendelkezése szerint jár, adni nem köteléező. Ha benne van a szerződésedben, akkor azon szabályok szerint jár.

g.cs.edina # 2003.11.19. 17:57

Segítséget kérek!

98-ban állást kaptam egy cégnél, természetesen próbaidővel. 2000-ben gyed-re, majd most gyes-re mentem. Gyes mellett a főnököm visszahívott 4 órában dolgozni.
Elfogadtam a lehetőséget,(Karácsonyra jól jön a pénz)mire közölték velem, hogy sem jutalmat, sem ajándékutalványt nem kaphatok,mivel új(???) dolgozónak ez nem jár a próbaidő alatt. Nekem több helyen nem stimmel ez a dolog. Vagy rosszul tudom?

Köszönöm a választ!

the big cat # 2003.11.01. 13:14

Ez jogellenes, és ezért semmis.

Az Mt. egyértelműen rendelkezik arról, hogy próbaidő csak a munkaviszony kezdetén köthető ki, késöbb nem. Előléptetés az nem újabb munkaviszony, hanem a régi folytatása.

A fizetés meg egyébként sem függ össze a próbaidővel, annak változtatása (csökkentése vagy növelése) munkaszerződésmódosításra tartozik, amit neked is el kell fogadnod, nem elég hozzá egy túlbuzgó ám szakképzetlen munkaügyes ügyködése.

A munkakörváltozáshoz mindenképpen kell munkaszerződés módosítás, gondolom ebben határozzák meg az új béredet is, ha te is elfogadod, akkor úgy is megállapodhattok, hogy mondjuk 3 hónapra x ezer forint a béred, utána meg y ezer, de ennek abszolút semmi köze a próbaidőhöz.

Normál próbaidő esetén sincs semmi jogilag előírt összefüggés a fizetés és a próbaidő között, egyszerűen csak vannak munkáltatók, akik a próbaidőre kevesebbet fizetnek. De ez egyáltalán nem általános gyakorlat.

johng # 2003.10.31. 20:51

Egyetlen kérdésem van, amire szeretnék választ kapni.
Több mint 1 éve folyamatos a munkaviszonyom.Hamarosan elő fognak léptetni.De a személyzetis hölgy-vigyázva, hogy a bérem ne túl magasra emelkedjen- munkálkodik azon, hogy az új pozíció kezdetétől ismét próbaidős legyek.Mondván ezt még nem csináltam! Lehetséges és jogos ez a 2x-es próbaidő?

Köszönöm a válaszát.