Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy mi a véleményetek arról,hogy egy multynál dolgozom,most neveztek kiigazgatónak,de nem ott ahol lakom,hanem kb 60 km-rre onnan.De előtte kaptam egy másik városban is kinevezést,de az az üzlet nem tudott kinyitni különböző jogi ügyek miatt,úgyhogy emiatt visszaraktak előző pozíciómba,tehát gyakornokként dolgoztam újra,ami 110000 ft -ttal kevesebb fizetéssel járt.Aztán megkaptam a mostani kinevezésemet,és azzal együtt egy új főnököt is,de egyszerűen nem tudok és nem is akarok vele dolgozni.Az osztályom sorsáról egyedül ő dönt,mitha ott sem lennék és maga hoz döntéseket,meg nekem nem is szimpatikus,de ez nem ide tartozik...-szóval most jelenleg táppénzen vagyok,és van már kilátásban más munkám,de viszont én ezért a pozícióért másfél évet keményen tanultam és most elveszik minden sajnos.A helyemre már raktak mást,aki megbízási szerződést kapott,amíg nem leszek,de ennél a cégnél úgy van,ha valakit kipéciztek,azt úgyis addíg cseszegetik,amíg magától elmegy.Én viszont szeretnék igényt tartani a végkielégítésemre,de tudom,hogy ez csak a munkáltató Rendes felmondása esetén lehetséges..-szóval hogyan sajtoljam ki belőlük????SOS KÉRLEK SEGÍTSETEK-Köszönöm