Én a GYET idejére kértem fizetés nélküli szabadságot, vagyis a pici 8 éves koráig jár ugye GYET ...azaz főállású anyaság.
VAgyis nem jár, de igénybe lehet venni :)
Nos, én mivel nem vagyok tisztába azzal, hogy mennyi időre adható a fizetés nélküli szabadság, így annyi időre kértem, míg a GYET tart.
A munkáltatóm az igazolást is úgy adta ki nekem, amit a TÁH-hoz kellett benyújtanom, hogy határozatlan időre igényeltem a fizetés nélküli szabit.
Egy évre különben is mi értelme lenne ? MIkor a GYET eleve 5 évre adható, vagyis a pici 3 éves korától a 8 éves koráig .
Szóval engem az érdekelne, hogy ha kiadnak nekem , ill. a TÁH-nak egy igazolást, miszerint a munkáltatóm határozatlan időre biztosítja a fizetés nélküli szabit, s közben az én igényemre, amivel a munkáltatómhoz fordultam , csak tollal ráírta az igazgató, hogy egy évre adja meg.
Szóval végülis az érdekelne, hogy kellett-e volna a cégnek nekem egy hivatalos papírt adniuk, hogy mennyi időre biztosítják a fiz. nél. szabit .
Számokkal kifejezve.
Én nem láttam azt a papírt, amire az igazgató ráírta tollal, hogy egy évre adja .
Köszi .
S bocsi, hogy ilyen értetlenül állok a dolgokhoz, de épp azért fordulok hozzá(d)tok kérdéssel, mert én nem vagyok tisztába ezekkel az ügyekkel.