Tiszteletem Mindenkinek!
Nagyon bonyolult kérdésben kérném a szakértők segítségét. Olyan intézményben dolgoztam,ahol az osztályvezető nagyon könnyen befolyásolhtó volt és mindig azt vette figyelembe amit egy bizonyos ember állított. Független volt attól hogy igaz e a dolog. Azzal a bizonyos kollégával történt összetűzést követően nekem kellett intézményen belül vagy akár máshol is munkát keresnem mert elviselhetetlen és megalázó volt.. Az a személy nagyon nárcisztikus alkat és a végletekig elment a megalázásomba. Másik helyen azonban elértem a régi gépemet és mivel nem volt tsizta mit is fogok csinálni lementettem az adatokat. Mivel teljesen máslett a terület töröltem az adatokat. Most egy gépcserét követően előkerült ek aezek az adatok,mert végigtúrták az törölt fájlokat. Nem állt szándékomban semmilyen adatlopás csak amit eddig csináltam gondoltam kell majd valami . most viszont nem tudom mire számítsak mert elég nagy híre van a dolognak és kérdezem mivel tudnak megvádolni? Valóban nem volt szándékomban semmi dolog. Köszönöm a választ. Ui: azóta a benti gépemet folyamatosan figyelik..