Kapo
Igen.
Üdv: Korall (53-as nö)
Kapo
Igen.
Üdvözlök minden fórumozót mint újonc!Azt szeretném kérdezni hogy mik a feltételei az előnyugdíjnak?
iiiigen!
igennnnnnnnn
Kapo
IGEN
üdv:nagyi54
Üdv Kapo!
Igen!!!!
Igen! Igen! Igen!
Én is csatlakozom egy nagy IGENNEL
IGEN, IGEN
Naná,hogy IGEN
Ciao: old puli
vadkerti
Nő vagy férfi vagy?
Mikor születtél?
Hány év szolgálati időd van?
Kértél már szolgálati idő kiszámítást?
Mindezeket tudni kellene a válaszhoz.
addig is tanulmányozd az alábbi helyen az utolsó címet!
Üdv: Korall
I G E N !!!!!
Kapo!
IGEN
Kapo, IGEN ! IGEN ! IGEN !
Csodálatosképp ov egyik magyar hangja , jogosnak értékeli a saját 18 milláját , amit 4 év alatt felvett mint költségtérítést, a fizetésén felül, neki az járt, sehány évi munka után , neki az, jogosan járt, annyira , h már a gyereke jövendő gazdulását is tudja finanszírozni belőle, mert ő egy gondoskodó / élősködő ?! / apa ! Épp tegnap hallottam az új ötleteit, h legyen 750e ft a fizetésük + semmi más, mert az visszaélésre ad lehetőséget, / hát ő már csak tudja !!! / A másik magyar hangjának nagymami 50 millával tudta szaporítani a bankszámláját , egyik évről a másikra, lehet, h ezért is akarják megf.i.g.a.t.ni a nyd-asokat, h ilyen mégegyszer elő ne forduljon !
Bocsánat Kedves Fórumozók, de az ilyesmi hallatán nagyon nem tudok magamon uralkodni.
Ez az igazán fontos?
Jelentősen nőne a képviselők illetménye/ Index hír/
Király András
2011. október 10., hétfő 10:25
Jelentősen átalakítaná a képviselők javadalmazási rendszerét Lázár János, aki bizottsági meghallgatásán kérte, hogy javaslatát az alkotmányügyi bizottság saját javaslataként terjessze a parlament elé. Bruttó 750 ezer forintra nőne a képviselői alapilletmény, de megszűnne a bizottsági munkáért járó pótlék. Benzinpénz helyett névre-rendszámra szóló benzinkártyát kapnának a képviselők.
Kapo
Igen(ám)!
:-)
gabusch53
ZSIZSi, nekik csak ! ez a fontos , tudod, ők a megélhetési politikusaink !
Kapo
Igen!
" A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem."
2012. októberben leszek 59 éves. Vajon elmehetek előrehozott nyugdíjba? Az agusztusig születettek be tudják adni a kérelmet 2011. decemberig, de én?!
"A kormány egyszerű, szilárd meggyőződése, hogy minden pénzt, amit elköltünk, meg kell keresni. "Ez vastörvény, ami alól nem tudunk kibújni" - fogalmazott a miniszterelnök, azt ígérve: a nyugdíjak reálértékét meg fogják őrizni. Viszont ezúttal is megerősítette: minden korai nyugdíjba vonulási formát fel kell számolni."
Idézet innen:
Kedves Jucu 52!
Ezt sajnos én is tudtam. De aki 1953. januártól augusztus 30-ig születnek, azok be tudják nyújtani még az idén a nyugdíjazási kérelmet. 1 hónap miatt kell még 5 évet dolgoznom?
Ha tud valaki akkor kérem segítsen nekem. 1953.04 hóban születtem, 41 év szolgálati, 38év 250 nap jogosúltsági időm van. Mikor tudok elmenni előrehozott nyugdíjba legkorábban.
Fruzsi53!
Biztosat erre még senki nem tud mondani, de az eddig kiszivárogtatott tervezetek szerint az 53-ban született nők még élhetnek az előrehozott nyugdíj
(átnevezve jövedelempótló juttatás) lehetőségével, amennyiben megvan a 40 év szolgálati idejük, és betöltötték az 59 évet. Tehát ha megvan a szolgálati időd jövő októberben lehetsz nyugdíjas, és az erre vonatkozó kérelmet is akkor kell benyujtanod.
Pocak11!
Rád is hasonló vonatkozik, mint Fruzsi53-ra. 2012.04. hóban tudsz az átkeresztelt előrehozott öregségi nyugdíjba menni.
Természetesen biztosat csak a törvény megjelente után lehet mondani.
Mindkettőtöknek üdv: Zsuzsa
Sajnos, már semmit nem lehet tudni, de a mai szabályok szerint, aki 1953-ban született, az előrehozott öregségi nyugdíjba 2012-ben mehet el a születésnapján, 59 éves korában, 40 év szolgálati idővel. A nők negyvenéves kedvezményes nyugdíjával pedig bármikor, ha megvan a 40 év jogosultsági ideje (nem azonos a szolgálati idővel, mert nem számít bele a passzív táppénz, munkanélküli segély, nappali tagozatos képzés, viszont beleszámít a gyes, ami maximum 8 év három és annál több gyereknél, és az igazolható gyes beleszámít. Mondjuk ha 4 évet volt valaki gyesen, akkor 36 évet kell tiszta jogviszonyt igazolnia.)
Fruzsi53!
Nem értem, hogy mit jelent a januártól augusztusig terjedő időszak. Ez valami határidő? Nem olvastam ilyenről. Megírnád, mire gondoltál ezzel? Köszi
Judit
hars52. köszönöm a válaszod.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02