Kedves Veci!
Köszönöm, hogy lefordítottad érthető nyelvre a 8. §-t. Én is így értelmeztem, de ez a nyakatekert jogi szövegezés teljesen megkavart.
Mégegyszer köszönöm a segítséget. ildo50
Kedves Veci!
Köszönöm, hogy lefordítottad érthető nyelvre a 8. §-t. Én is így értelmeztem, de ez a nyakatekert jogi szövegezés teljesen megkavart.
Mégegyszer köszönöm a segítséget. ildo50
Kedves naki52! Azt írod, hogy a 42.éved előtti napon szűnjön meg a munkaviszonyod. Akkor nem lesz meg a 42 éved. Nen utána kell? Veci azt írta inkább pár nappal több, mint eggyel kevesebb.Valamit rosszul értelmezek? Előre is köszi a választ.
Oldpuli!
Kültag vagy, de te vagy az üzletvezető?
Tevékenységben részt veszel?
Nálunk, ha más nem marad, akkor ügyvezetés részmunkaidőben munkaviszonyba.Csak ahhoz sajna módosítani kell a társ. szerződést.
Lányok,Fiúk !
A netjogtar.hu oldalon megjelent a Törvény jelen pillanatban érvényes állapota és át lehet váltani a 2012.I.1-i állapotára is.
Egységes szerkezetben.Ezt olvasgassuk,most én is ezt fogom tenni,hátha akkor világosabb lesz minden!
Üdv.
Ilivera, azt mondta a zorbán, h jövőre majd mindenki dolgozni akar !!! / lehet ?! ilyenekre gondolt ?! / lesz is hol?!
Veci.
2011.08-hóban csökkentett összegű előrehozott öregségi nyugdíjas lettem.
Kérdésem,hogy egy Bt-ben kültagként szerepelek,de még soha egy fillért sem vettem fel!
2012-ben mi a teendőm,hogy a továbbiakban,ne legyen probléma a folytatásként kapott a korhatár előttivel ...............
oldpuli
... hát ez borzalom:
„Amire még nyomatékkal felhívjuk a figyelmet: a korhatár előtti ellátásban vagy szolgálati járandóságban részesülő nem minősül nyugdíjasnak!
Aki a nyugdíja mellett eddig vállalkozóként (beleértve az EVA hatálya alá tartozókat is) tevékenykedett, az számoljon azzal, hogy 2012. január 1-től kezdődően teljes mértékű járulékfizetésre lesz kötelezett (jelen ismereteink szerint ez minimálisan havi 55.350,- Ft lesz, szemben az eddigi 5.100,- Ft-tal)!”
... a múlt hónapban alig volt több a bevételem!! :(( ... eddig ennyivel kiegészíthettem a nyugdíjat, s a számlákat kifizethettem belőle. Mit akarnak ezek???
2Amaria
Köszi, hogy korábban megadtad a könyvelőzona honlapját.
pejan
Ügyesen kikupálódtál, mintha magam írtam volna :-)
crazy
Az édesapád esetében a korengedményes nyugdíjról lenne szó (gondolom, hogy 1952-es születésű). A munkáltató befizetési kötelezettsége a Nyugdíjfolyósítónak egy összegben befizetni a nyugdíjat a 60,5 éves koráig (ha nincs 42 éve a 60. szülinapig). Azt értem, hogy ti bevállalnátok, hogy ezt a pénzt ti befizetitek a munkáltató számlájára, de annak a kivitelezési módját számvitelileg hogyan lehet megoldani azt a könyvelő tudja megmondani.
ikattra
Olvasd el amit M.Misi-nek írtam, terád is az vonatkozik, de már hetek óta ezt a témát kifejtettük.
7. §
„„ (1) A 4. § (1) bekezdésében foglaltakon túl – 2011. december 31-ét követõ kezdõ naptól – korhatár elõtti ellátásra jogosult
feltéve, hogy a korhatár elõtti ellátás kezdõ napjáig az öregségi nyugdíjkorhatárt nem töltötte be, a korhatár elõtti ellátás kezdõ napján biztosítással járó jogviszonyban nem áll, átmeneti bányászjáradékra vagy balettmûvészeti életjáradékra nem jogosult, és a korhatár elõtti ellátás kezdõ napján rendszeres pénzellátásban nem részesül.””
De látom naki52 is írt választ.
Fria
Igen érvényesítheti az 53-as nő 2013-ban is, de akkor kb. más szabályok lesznek a nyugdíj számításban. Erre majd jövőre figyelj oda, és a döntésnél vedd azt is számításba. NYESZ kérdésben nem vagyok képben.
hars52
Így értelmezem a 67.§-t. A korhatár alattiak keresetkorlát mellett dolgozhatna úgy, hogy ne szüneteljes a nyugdíj vagy ellátás, a vállalkozóknak viszont más a helyzet.
http://www.konyvelozona.hu/…llatas-2012/
„Amire még nyomatékkal felhívjuk a figyelmet: a korhatár előtti ellátásban vagy szolgálati járandóságban részesülő nem minősül nyugdíjasnak!
Aki a nyugdíja mellett eddig vállalkozóként (beleértve az EVA hatálya alá tartozókat is) tevékenykedett, az számoljon azzal, hogy 2012. január 1-től kezdődően teljes mértékű járulékfizetésre lesz kötelezett (jelen ismereteink szerint ez minimálisan havi 55.350,- Ft lesz, szemben az eddigi 5.100,- Ft-tal)!”
Zistvan
Sajnos te csak 63 évesen tudsz öregségi nyugdíjba menni, mivel 2012-től már a te korcsoportodnak nem állapítanak meg korhatár előtti ellátást sem. A korengedményes nyugdíj lehetőséged lett volna, de már ennek a lebonyolítására nimcs idő. Hetek/hónapok (évek) óta többször (ezerszer) foglakoztunk a korengedményes nyugdíjról.
Üdvözlettel Veci
M.Misi
Én is 52-es férfi vagyok, és mivel meglesz 2012-ben a 42 éves szolgálati időm, igénybe vehetem az eddigi előrehozott öregségi nyugdíj helyetti ellátást.DE ehhez még ebben a naptári évben meg kell kötni a munkáltatóval a megállapodást, hogy a 42 év betöltésének napját megelőző napon szűnjön meg a munkaviszonyod. (Ha adnak felmentési időt, azt ettől a naptól kell visszaszámolni.)
Sikereket!
pipijoe és "vállakozók"!
ITT van egy értelmezés (kb. én is így értelmeztem, csak nem mertem leírni):
http://www.konyvelozona.hu/…llatas-2012/
ildo50 és Korall54
ITT az én értelmezésem:
M.Misi
Meglep, hogy semmilyen tájékoztatást nem olvastál. Hetek óta (sőt már hónapok óta) ez a téma ebben a topicban, rengeteg alkalommal magam is leírtam csak 1-2 napra kellene visszaolvasni, sokszor belinkeltük a tervezetet. De itt letöltheted a kihírdetett törvényt:
http://www.kozlonyok.hu/…ne/index.php?…
Eszerint, ha még 2011-ben megtörténik írásban a felmondás és megkezded a felmondási idő letöltését, ami a szülinapodig tartson legalább, vagy a 42 év szolgálati idő eléréséig. Ekkor el tudnál menni korhatár előtti ellátásra.
7. §
„ (1) A 4. § (1) bekezdésében foglaltakon túl – 2011. december 31-ét követõ kezdõ naptól – korhatár elõtti ellátásra jogosult
feltéve, hogy a korhatár elõtti ellátás kezdõ napjáig az öregségi nyugdíjkorhatárt nem töltötte be, a korhatár elõtti ellátás kezdõ napján biztosítással járó jogviszonyban nem áll, átmeneti bányászjáradékra vagy balettmûvészeti életjáradékra nem jogosult, és a korhatár elõtti ellátás kezdõ napján rendszeres pénzellátásban nem részesül.”
Üdvözlettel Veci
Kedves Veci, Fórumozók!
Olvasva a beirásokat, teljes a káosz.
Várjuk már meg, hogy hozzáértő véleményezze ezt a lehetetlen rendeletet.
Képtelenség belőle valamit is kihámozni.
Veci, ha lesz annyi időd irjál már pár sort, vagy hosszabban mert úgy látom helyre kellene tenni a dolgokat.
crazy is, amit leírt már teljesen érthetetlen.
Előrehozott nyugdijba megy az édesapja, akkor miért kellene augusztusig befizetni a nyugdijat a kft-nek?
Meg az édesapja fizeti meg a kft-nek, meg áfa, meg ilyenek.
Az utólsó pillanatban össze-vissza írkálnak mindent,még azt is megtévesztik, aki talán "tisztábban" lát.Ha egyáltalán van ilyen.
Sajnos itt ilyen a törvénykezés, teljesen kikészítik az embert, lehetetlen helyzetet teremtenek.
Valaki előzőkben írta, talán a törvényhozók is olvassák ezt a Fórumot.He-he-he.
Ha olvasnák tisztább helyzetet teremtenének, nem packáznának itt közel 40 éves meg annál több éves munkaviszonnyal rendelkezőkkel.
Kedves Fórumozók!
Tanácsot szeretnék kérni: dec. 24-vel felmondtam a munkahelyemen,mivel a 40 év szolgálati időm megvolt és a nyugdíjkérelmemet beadtam. A NYUFI visszajelzett, hogy nem mehetek nyugdíjba, mert nincs meg a 32 év jogosultsági időm, hiányzik 103 napom. Jelenleg a felmondási időmet töltöm. Mit tehetek??? 1953 januárjában születtem.Tudtok segíteni?
Ikattra részére - folytatnám, amit az előttem szóló írt.
Amint itt a fórumon engem is kikupáltak, van még az a lehetőség, hogy idén írásban felmondva a felmondási idő végdátuma a 60. születésnapod után essen (ahogy látom, a 42 éves munkaviszony bőven megvan). Ezt viszont a munkáltatóval kell lejátszani, mert nem jellemző, hogy 5 hónap lenne a felmondási idő (de állítólag nem tilos, csak a minimum van meghatározva, a maximum nem).
Szóljatok, ha rosszat írtam!
Tisztelt ikattra!
2012. január 1-től nem lehet elmenni korhatár előtt. Két megoldás van, vagy dolgozol 62 és fél éves korodig, azaz esetedben 2014. novemberéig. Vagy még az idén felmond a munkáltatód, és elmész dec. 31-én nyugdíjba, de ebben az esetben munkáltatódnak be kell fizetni a májusig esedékes nyugdíjad összegét egy összegben. Ezzel a második megoldással az a gond, hogy 30 nappal előbb be kell jelenteni, vagyis már nem tudod lefuttatni dec. 31-ig. Sajnos előbb kellett volna gondolkodni. Édesapám október végefelé kezdte intézni az ügyet.
Tisztelt Fórumozók!
Tanácsot szeretnék kérni. Édesapám 2011. dec. 31-től megy csökkentett összegű előrehozott öregségi nyugdíjba. Megegyezett a munkáltatójával, mert ha nem menne el most, akkor csak 2014. augusztusban tudna. Papíron a munkáltatója mondott fel, és "vállalták", hogy befizetik a nyugdíját 2012. augusztus elejéig, amikor is elérig a 60 és fél éves kort. Mivel egy kis Kft.-ről van szó, ezért a megegyezés szerint ezt a közel 750 ezer Ft-os összget édesapám fogja befizetni (a cégének megfizetni).
Kérdésem az, hogy van-e annak legális módja, hogy ő befizesse a cégének ezt az összeget valamilyen címen? Arra gondoltak, hogy írnak egy számlát, mintha vett volna valamit, de annak van ÁFA vonzata is (majdnem 190 ezer Ft), tehát ez nem a legjobb megoldás.
Holnap mennek a könyvelőhöz, de jobb előre tájékozódni. Előre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlöm a fórumozókat.
Úgy látom többeket érint a kiegészítő tevékenység melletti vállalozás.
Nos, édesanyám is ez miatt bizonytalan, ezért ha tudtok válaszoljatok
1950. nov-ben született,2007- ben jött el előrehozott nyugdíjba, 38 év, 166 nappal. A gyermekeit (2) nem kellett figyelembe venni a megállapításnál. Azóta ügyvezető a cégünkben, mint kieg. tev. folytató társas vállalkozó.
Ha jól értem, januártól minden közterhet meg kell fizetnie, mivel nincs meg a 40 év jogviszonya, ill. még nincs 62 éves.
Nemtudom lehet-e kérni a két gyermekre járó kedvezménnyel újra számítást,egyáltalán mennyit számítana? Arra gondoltam, hogy így már meglenne a 40 éve.
Üdv:Pipijoe
Korall54!
Köszönöm a segítséget. Jókor jött, mert minél tovább olvastam, annál inkább nem értettem, hogy ezt minek emelték ki így külön. Kissé zavaros a számomra. Én úgy gondoltam, hogy aki pl.2007.12. ben elment előrehozottba, annak már megvolt a 38 éve (amennyi kellett a nem csökkentetthez) Fel se merült bennem, hogy van olyan is, akinek még azóta is tovább kell dolgoznia, hogy meglegyen a most már nem is tudom hány év szolgálati ideje. De valószínű, hogy csak az lehet az oka, amit te is mondasz, hogy még nincs meg a szolgálati ideje, a nem csökkentett összegű korhatár előtti nyugdíjához. Most néztem meg a táblázatot, a minimális szolgálati idő 33 év volt 2007-2008-ban a csökkentett nyugdíjhoz.
ildó50
Próbáltam okoskodni, nem biztos, hogy jól.
Az új nyd.törvény mindenféle embert külön-külön is sorbavesz, hogy kire mi vonatkozik.
Születési évek szerint, férfiak, nők, szolgálatisok, bányászok, művészek, polgármesterek, … korkedvezményesek, korengedményesek,stb.
Külön kitér aszerint is, hogy mikor mi volt a tv.
Így a 49-ben és előtte születettek már korbetöltött nyugdíjasok és azok is maradnak.
Ezután következnek az 50-51-es nők, akikre a 2008. dec.31-ig érvényes tv vonatkozik. Ők, ha minden összejött nekik, ezen időpontig 57 évesen 38 vagy kevesebb évvel (nem tudom, mennyi év kellett a csökkentetthez) elmentek előrehozottba, ezt nevezik át korhatár előttinek.
De, ha pl-ul van olyan köztük, hogy 57 évesen nem volt annyi éve, amennyi a csökkentetthez kellett, akkor tovább dolgozik és lehet, hogy csak 2012-ben lesz annyi éve, amennyi 2008. dec. 31-ig kellett volna a csökkentett előrehozotthoz, akkor neki a nyd. összegét a 2012-es szorzókkal fogják kiszámolni, de a 2008-as csökkentési szabállyal fogják csökkenteni és korhatár előttinek nevezni.
A 2011. dec.31. szerintem azért szerepel a megfogalmazásban, mert idén van még értelme az előrehozott nyd-nak, tehát az idén még így tervezhető, de jövőre ez a fogalom már nem létezik.
Ezután a b. pontot csak úgy tudom magyarázni, hogy a rend kedvéért írták bele:
…És el is ment ekkor csökkentett előrehozottba, és folytatásként kapja a korhatár előttit.
Hát ennyi tellett tőlem, nem tudom, helytálló-e.
Üdv: Korall (53-as nö)
Korall54!
Hát nem tudom, mostanra teljesen becsődölt a fejem. Remélhetőleg hogy a kormányrendeletben mindezeket a szerintem jogosan felvetődő kérdéseket (és még mennyibe botlunk bele) tisztázni fogják. Kérdés, hogy mikor? Nem sürgős!
üdv: Zsuzsa
1952.ferruarjaban szulettem, jovore el szeretnek menni nyugdijba, de nem tudom, hogy ez meg lehetseges lesz e akkor. Semmilyen informaciot nem talalok a temarol. Ha valaki tudna felvilagositast adni, milyen lehetosegek vannak, megkoszonnem.
hars52
Igen, megnéztem.De az új nyd.törvény most említett 67.§-a lép a mostani 83/B.§ (1) helyébe.
Akkor az új tv 11.§-a még a régi 83/B.§ (1)-re hivatkozik?
A kiegészítő vállalkozás nem megengedése a korhatár előtti mellett tényleg szívás és igazságtalan.
Reménykedjünk, hogy nem így lesz.
Korall54!
Nézd meg a 11§-t szerintem az szól a korhatár előtti ellátás melletti dolgozásról, vagy vállalkozásról. A Tny (1997) 83§-a részletezi, amire hivatkozik is.
Szóval szerintem mindenki (korhatár előtti, 40 éves, öregségi) dolgozhat az adott keret összegig úgy hogy nem szüneltetik a nyugdíját. Itt már csak az a kérdés, hogy a korhatár előttiekkel akik valami vállalkozással próbálják szerény nyugdíjukat kiegészíteni, kiszúrnak-e annyira, hogy főfoglalkozású vállalkozóvá minősűlnek. Az nagy szívás lenne. A minimálbér 1,5 szöröse után fizetni a járulékokat, mégha nem is jön be annyi pénz. Mint már említettem a barátnőmet érinti a dolog, szegény azt sem tudja mit csináljon.Próbálok neki segíteni, de nem sok sikerrel.
üdv: Zsuzsa
Kedves Fórumozók!
Korall54!
Olvasgatok itt, is ott is ,hátha,,,
talán ez is segít.
http://www.konyvelozona.hu/…ment-page-1/#…
Látom oda is írnak kérdéseket,segítenek.
Le a kalappal előttetek,Korall.és Veci,köszönjük
Hars52
Már én sem vagyok biztos semmiben, a mutatóujjam is megfájdult a §-ok közti egerészésben.
A 67.§ -t úgy értelmezem, ahogyan te: a női 40 évesek és a korbetöltött öregségiek dolgozhatnak, illetve kiegészítő vállalkozást csinálhatnak a min.bér másfélszereséig. Másokat nem említ.
Azt nem találom, hogy a korhatár előttiek egyáltalán dolgozhatnak-e, illetve vállalkozhatnak-e kiegészítő tevékenységként az ellátás mellett is. Sem a megengedést, sem a tiltást nem találom.
Ha nem, akkor hogyan szerezhetnek legalább 365 nap szolgálati időt, amivel kérhetik az újraszámolást korbetöltéskor?
Ha igen, akkor csak munkavállalóként, vagy vállalkozóként is?
Írjon, aki eligazodik a témában!
Korall54!
A Magyar Közlönyben megjelent 8. § szövegében teljesen elvesztem. Légyszíves elmondani, hogy az kikre vonatkozik?
Ezt nem értem, hogy kire vonatkozik?
8. § (1) Az ezen alcímben foglaltak alapján megállapított korhatár elõtti ellátás összegét az öregségi nyugdíjra vonatkozó,
a korhatár elõtti ellátás kezdõ napján alkalmazandó szabályok, valamint a (2)–(4) bekezdésben foglaltak szerint kell
megállapítani.
(2) 1950. vagy 1951. évben született nõ esetén a 7. § (1) bekezdés a) pontja szerinti esetben a korhatár elõtti ellátás
(1) bekezdés szerint kiszámított összegét a Tny. 2008. december 31-én hatályos 10. § (2) bekezdése szerint csökkenteni
kell, ha a jogosult
a.a 2011. december 31-én hatályos szabályok alapján a korhatár elõtti ellátás kezdõ napjáig csak csökkentett
összegû elõrehozott öregségi nyugdíjra szerzett jogosultságot, és
b.a csökkentett összegû elõrehozott öregségi nyugdíjhoz szükséges szolgálati idõt 2008. december 31-éig megszerezte.
Szerintem azokra vonatkozik, akiknek még csak ezután fogják megállapítani a "korhatár előtti ellátását". Csak az zavart meg, hogy 1950-1951-es születésű nőket említ a (2) bekezdésben.
Üdv.:ildo50
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |