SOS segítséget szeretnék kérni. Ebayen rendeltem egy etetőszéket baby feeding / high chairs kategóriában volt feltöltve a termék egy etetőszék képpel. A leírás olasz volt, 41 euro + 20 euro szállítási ktg, paypalle fizetve (61 euro)
A megrendelés után röviddel tapasztaltam, hogy az eladó ugyanezzel a képpel drágábban is hirdet egy terméket , és ekkor gyanakodtam, hogy ez talán csak egy ülésbetét.
Azonnal rákérdeztünk, jelezve, ha a termék nem etetőszék akkor kérjük törölni a megrendelést, de az elmúlt két napban elküldött több levelünkre se kaptunk választ , telefont pedig nem veszik fel.
Hogyan tudom töröltetni a megrendelést és visszakapni a pénzt? Ma jött egy üzenet az UPS csomagszámmal, tehát beregisztrálta az eladó feladásra a terméket. Nem tudom leállítatni az UPS-szel, mert csak amikor M-o-on lesz a csomag akkor rendelkezhetek vele. Hiába írtam egy csomó emailt az elállásról, mégis feladja az eladó.
Mit tudok tenni, hogy visszakapjam a pénzem?
Van 14 napos elállási jog, de ahhoz át kell venni és saját költségen visszaküldeni, én ezt az egészet még az elején le akartam állítani és akkor senkinek nem lenne költsége.