Elévülés számítása

ius latratus # 2017.03.02. 14:05

Off

A megszólítás utáni két mondat UTÁN IS(!) elolvasta gerbera fórumtársunk a kérdező sorait úgy, hogy azokhoz nem volt megjegyzése.
Ejjh!, semmi nem a régi már...
:)

on

Vadsuhanc # 2017.03.02. 14:07

:-)

Belefáradt..:-) Bezzeg engem mindig lebacc... jogosan.

gerbera317 # 2017.03.02. 14:10

Ne gondold. Csak olyan csúnyát gondoltam, hogy már leírni sem mertem. Bbb@ssz@mäg...

Andi51 # 2017.03.06. 18:02

Üdv,Érdeklődni szeretnék,hogy valaki tud-e segíteni .13 éve csináltunk az erste banknál számlát a párommal,de nem használtuk most kijött egy számla ,fejenként 160 e ft-os tartozásról.Jogos ez ennyi év után? Én már el is felejtettem,hogy van,sosem használtuk.Válaszokat előre is köszönöm.

Vadsuhanc # 2017.03.06. 18:11

No akkor ide is is beírom neked. Többet nem fogom.,

Üdv Andi51!

Amennyiben a számlához számlavezetési díj tartozott, akkor mi a kérdés alapja ? Igénybe vettek egy szolgáltatást, amelynek díját nem fizették meg. A szerződést nem mondták fel gondolom. ( igazolni kell )

A havi 1025 forintos számlavezetési díj ( 13 évre visszavezetve ) nem tűnk túl soknak, de ennek vitatása csak a szerződés pontos ismeretében lehetséges.

Dr.Attika # 2017.03.06. 18:21

Jogos a bank követelése. A bank szolgáltatott(nyilvántartás, rendelkezésre állás, egyenleg közlése stb.) Hogy Önök nem fizettek be, nem vettek ki pénzt, nem utaltak az azt jelenti, hogy a rendelkezésre állástól több szolgáltatást nem vettek igénybe. Én tavaly váltottam bankit. Tértivevényes levélben felmondtam a bankszámla szerződést. A bank válaszlevelében elfogadta. Vissza fizetett 4300 forintot a bankkártya miatt igaz ebből levont 1400 forint kezelési költséget és békésen elváltunk. Önöknek is ennyit kellett volna tenni.