Köszönöm válaszod!
A peren tul vagyok amit megnyertem,de nem hagy nyugodni,hogy jogos volt-e a per inditása és a kötbér felszámolása szerződès nélkül.A tárgyalás sorozatot azzal kezte a biróság "mitől alperes az alperes nem látok szerzödést" Egyébként mágnesezés volt a vád,hogy lopom az energiát.Volt szakértői vizsgálat is mely szerint"lehetséges" a mágneses beavatkozás, de müszakilag bizonyitani nem tudta mert a mérőben a fékmágnes "aktiv volt" és a terhelés leválasztása után a ferrárisz tárcsa azonnal megállt. Mondjuk azt is nehéz belátnom miért mágnesezzek,ha nem én fizetek két hétre aztán meg főleg. Egyébként mágnessel nem lehet és nem is lehetett áramot lopni ugyanis a fékmágnes le van árnyékolva. Az biztos,hogy erős mágnessel tönkre lehet tenni az órát, de az nem ér semmit.Hisz nem kell hozzà kölönösebb tudomány a rossz óra rosszul mér.
Elmü kötbér
Ja, hogy meg is nyerted már a pert? Ahogy írsz, nyilván a szakértőt is leiskoláztad. Na de akkor mitől vagy "jogban csalódott"? Azért, mert bepereltek? A jogbiztonság nem azt jelenti, hogy nem vagy perelhető, hanem azt, hogy a pert akár meg is nyerheted, és itt éppen az történt. Hol a hiba?
lényegében "csak" egy nap kellett hozzá, hogy valamerre eljussunk ebben az ügyben.... gratulálok!
"A peren tul vagyok amit megnyertem,de nem hagy nyugodni,hogy jogos volt-e a per inditása és a kötbér felszámolása szerződès nélkül."
Vazze, ha megnyerted a pert, akkor tudhatod, hogy nem volt jogos.
Tulajdonképpen mi a túrót akarsz tőlünk?
Rátérek arra is.(hogy mit keresek itt) Bizonyos dolgokat alőtte tiztázni szeretnék.amit egy nap alatt nem sikerült.A szerzödés hiánya csak tiz százaléka a csalódotságomnak.
Rasmanov!
Picit olyat feltételezel mi nem áll szándékomban. Megprobálok municiót szerezni az Alkotmány Birósági meghalgatásomhoz de eddig mindent jól titkoltok és minha nem f8glalnátok állást olyan egyszerű kérdésekben mint hogy kell-e írásos megálapodás a kötbér felszámolásához. Vagy mióta a számitógép munkaezközzé vát a jogban azóta három esèlyes minden.igen-nem-talán.:-)
Kedves Egyjogász!
Ne türelmetlenkedj annak is itt lesz az ideje,hogy mi a "turót" akarok.
Egyébkènt bárkit perbe foghatok következmények nélkül? Max vesztek?
Jogbancsalódott, te szedsz valamit, vagy alapból ilyen értetlen és értelmetlen vagy? Alkotmánybírósági meghallgatás?! Muhahaha!
Nos ezt igy nem komentálom. De azért válasz az nincs a kérdésemre ugy veszem észre.
Mert túl bonyolult amit kérdezel.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Az nem eljárásjogi hiba,hogy kiértékü pert általános szabályok szerint vezet ujra és ujra bizonyitásra kéri a felperest (ELMÜ)A beleegyezésem nélkül,és még a határ ídőket sem tartatja be vele.Volt olyan kötelezettsége a felperesnek mit 15 nap helyet 60 napra teljesitett.
Az írásod első felét abszolút nem érteni. A hiánypótlást teljesítheti később, mert lehet pl.: határidő hosszabbítást kérni, vagy a konkrét ok megjelölésével (pl.: szakértői vélemény beérkezésének várása) további határidőt.
Nem kért határídő modositást sem a szakértöi dij befizetésére sem amérő felülvizsgálati laijának megküldésére mindegyik kèsve 15 nap helyet 54 napra nyujtotta be reabásulma felül vizsgálati lapot meg is hamisitotta (kifestette a munkafázis röviditèsét)
Meghalgatjátok ezt a részletett kiderül miröl beszélek
Meghallgattátok(a letőltési statisztika szerint)kiderűl belőle ugy kezdenek a BKKB-n egy pert, hogy azt sem tudják"mitől alperes az alperes".A gondosabb előkészitésnél kiderűlhetett volna egyből az ELMŰ zaklatása.Ugyan is ha kiváncsi a birónő,hogy lett belőlem alpere egyböl kiderül a szerzödès hiánya,ami feltétele a kötbér kiszabásának.
Tisztel tius latratus!......
.
.
„agyunk az ilyen ügyekre.Kell hozzá az is.Ebből többek közőtt annyit leszürtem,hogy Ö és az elmü képviselője a nagy számú ügyek miatt napi szinten tőbb órát vannak eggyüt már félszavakból is értik egymást.
Innen kezdtem érteni sorstársaim nagyszámú elbukását. Mesélhetnék még de most ennyi.”
Írja a jogban csalódott topik társ.
Anno 12 éve amikor kirúgtak a közigazgatásból ( 50 sorstársammal együtt ) gondoltam beperelem a munkáltatómat. Volt egy elmarad munkabér, véltem én. a munkabefejezése nem volt leírva, meg nosztalgiából bejártam még és segítettem az utódomnak na és aláírtam a jelenléti ívet mivel a nevem szerepelt még a listán.
akkor még a munkaügyi perek ingyenesek voltak.
Egyhavi munkabér volt atét meg avolt munkáltató bosszantása. megjelentem akitűzött időre. Ügyvédem nem volt, megjelent a munkáltató ügyvédje is. csomagban tárgyalták az ügyeket. Ott döbbentem rá, hogy a bírónő és az ügyvéd régi ismerősök majdnem puszipajtások. a pert természetesen elvesztette, Igaz kegyes volt a munkáltató ügyvédje is, mert ő meg nem kérte a perköltség megtérítését. Életem első és egyetlen bírósági kalandja.
Szerintem a bírónő el se olvasta a beadványt, nemhogy megértette volna.
A hozzászólást a szerkesztők moderálták, mert az nem felelt meg a fórum felhasználási feltételeinek.
Hú, de vicces vagy! Sztendappal nem próbálkozol?
A fangfile meghalgatására már lusta voltál kedves Béla!
A személyesksdésbe nem megyek bele.
A fangfile meghalgatására már lusta voltál kedves Béla!
A személyesksdésbe nem megyek bele.
Most,hogy már hallodtad van más vélemènyed is igaz?
mit akarsz elérni a felvétellel? mi a célod? mert ha a minősége ugyanolyan szar, mint az előzőnek, hogy alig lehet belőle vmit érteni, vmit hallani, akkor sokat nem ér. vagy esetleg vmi olyat kellene belehallanunk a felvételbe, ami nincs is rajta, de te hallod? mert akkor inkább orvosra lesz szükséged.
Akinek a lényeg nem jön át azeken a felvèteleken akkor még folytatom a jobb megértés érdekèben. Egy kicsit "vetközd le a talàrt " ha van ès ne a mundér becsületét vèdd mert azt már rég elvesztette. A hangminöségröl meg val.a hardvered tehet cseréd!
Egyébként most jön még a java mikor kiderül,hogy az ELMÜ-nek két ügyvédje van. Az egyik velem szenben űl a másik a pulpituson. De most bezárom a "meseládát" hétfön ùjra nyillik. Sziasztok
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02