gázóra kikapcsolása

Margherita # 2014.02.28. 14:55

Tegnap előtt egy alak csengetett be, azt mondta a gáz órát jött leolvasni, hm.érdekes közöltem márc.18-tól van irva a számlán...Mire ő: ő most jött,én barom beengedtem.Rögtön megjelent a társa is, majd közölték tartozás miatt (60 ezerft) most kikapcsolják a szolgáltatást.Semmi felszólitást nem kaptam sem értesitőt a kikapcsolásról! Másnap bementem (munka helyett) azt mondták 3 fizetési felszólitást küldtek de simán,-egyetlen egyet nem találok csak a szokásos számlát.Valamint egy kikapcsolási értesitőt tértivevénnyel adtak fel ami nem kereste jelzéssel visszajött...persze mert értesitőt nem találtam a levélszekrényben hisz akkor elhoztam volna! És persze ugy kell venni hogy átvettem.De: nem lettek volna kötelesek még 1 kikapcsolási értesitőt küldeni??? Milyen törvény már ez ebben az országban hogy ha valamit önhibámon kivül nem kapok meg,nem veszek át AZT IS ÁTVETTNEK KELL TEKINTENI?????????? MAjd mikor arra hivatkoztam azt mondták csak leolvasni jönnek, még röhögtek is rajtam " mi ilyet nem mondtunk?? ugye mi nem is mondtunk ilyet...áááá dehogy és röhögtek!!!!Hát milyen ország már ez, röhögik az emberek nyomorát,és hazugsággal jönnek be???? Mi folyik itt? semmi joga annak aki netán tartozik mert nincs munkája,mert nem talál????
Ja és nem elég hogy az ember ott áll megrökönyödve a meglepetéstől még az a cinizmus amivel válaszolnak: "Hölgyem a boltban is fizet a kenyérért..." Hát bazzd meg a kenyér azért nem annyi mint a gáz, veszitse el a munkahelyét ez gyökér tiszta szivből kivánom nek! Az emberség minimális szikrája nincs meg,sőt még összekacsintva röhögnek!
és sorolhatnám hogy 2 éve pl.hiába fizettem ki az Eonnak a tartozásom addig nem kapcsolták vissza mig uj mérőhelyet nem csináltattam 30 ezerért,és most ugyanezt játssza el az Elmű is,mert akinek annyi sincs hogy a számláit kifizesse,persze fizessen még ötször annyit és erre kötelezik is!! Vérlázitó már ami itt folyik, ha fiatalabb lennék mindent eladnék is kiköltöznék bárhová mert ez egy teljességgel ÉLHETETLEN ORSZÁG!!!!!!!!!!!!