keletif!
Egyetértek veled, teljesen igazad van.
Én, bevallom blicceltem elég sokáig. Akkoriban albérletben laktam, a havi fizetésemből pedig arra spóroltam hogy lakásom legyen egyszer. Nem sajnáltatni akarom magamat, de azért 10 év alatt, igaz hitelem is van, összehoztam egy lakást. Hát igen, ennek az az ára is megvolt hogy nem vettem bérletet, de új ruhákat se nagyon, és nem tellett igazán szórakozásra. Más pedig Anyuci Apuci jóvoltából megtehették, anélkül hogy nélkülözni kellett volna, és ezzel még nincs is baj. Viszont azok akik pl. az adójogi kiskapukat kikerülve "gazdagodtak" meg. Vagy akik a mai napig nem dolgoznak, de megvan mindenük- miért nem azokat ellenőrzik, de nem, mert könnyebb a rendes amúgyis adófizetőket ilyen baromságokkal sújtani.
És mellesleg, ha a BKV annyira kemény, akkor miért nem állít kapukat a metróhoz. És csak jeggyel lehetne bejutni. És miért csak a bejárati oldalon kérik a jegyeket? Talán, mert csak így tudnak bevételhez jutni, és nem behajtáson keresztül.
Szánalmas, és egyben sajnálatos, hogy néhány embert le tudnak húzni most százezrekkel, hogy azután majd a BKV igazgatósági tagságának jutalomnként, vagy végkielégítésként milliókat osztogassanak.