bkv fenyegetőzés

Dylan # 2007.10.01. 10:13

Sziasztok!
Én is megkaptam a magam kis felszólítását.Nem vok notórius bliccelő,sőt,amióta dolgozom,mindig veszem a bérletet,nem kevés pénzt fizetve ezzel a bkvnak.Most kettő,4 évvel ezelőtti ügyben kerestek meg.Pontosan emlékszem rájuk.Az egyik egy buszon történt,volt bérletem,akkor is,de otthon maradt...Egy bunkó pali volt a kaller,megbüntetett!A másik eset metróban történt...Ez tényleg így volt...este fél tíz körül volt és lekísértem a menyasszonyomat a metróba,én nem utaztam.De volt néhány idősebb kaller,(hogy mit kerestek ott olyankor???)akik "csak" a fiatalokat kispécizve büntettgettek.Hiába mondtam,hogy csak lekísértem a kedvesemet,ők büntetni akartak!Nos azóta sem kaptak el,mert mindig volt nálam bérlet vagy jegy.De nem nagyon szeretném a büntit kifizetni,mert egyrészt 20.000 forint,amit kicsit sokallok,másrészt pedig éppen munka nélkül vok.Nem igazán tudom mit tegyek...
Persze az én kis küldeményem sem "hivatalosan" érkezett,minthogy a ládába volt bedobva,ami nem zárható,több levelünk is eltünt már ebből kifolyólag.