Egyjogász!
Rég jártam már a fórumon, de pár hónappal ezelőtt te adtál nekem, tanácsot!
Röviden, mert biztos nem emlékszel már rá: Ügyvéd úr irt nekem, egy levelet 2008.07.hóban hogy megbüntetett a BKV 2002.11.hóban. Te akkor azt tanácsoltad írjak, nekik egy levelet melyben kérem, a jogszerű bizonyítást. Na megjött!
Elküldték, már ajánlottan feladva, (némi ragad rajtuk a sok reklamációból a koszon kívül is valami) benne a jegyzőkönyv, melyben a cím nem stimmel, hiszen a benne szereplő címen álló lakásomat addigra már eladtam és kijelentkeztem, a személyi igazolvány számom helyén, valami 11 karakterből álló számsor áll, és az aláírás sem stimmel, valami elolvashatatlan . Feladó szelvény másolatot nem mellékelt, úgyhogy szerintem az nincs is, de még ha lenne, akkor sem értem.
Na ezek mellé, még csatolt egy olyan fénymásolatot melyben arra akar rávilágítani, hogy 2003. 01 hóban engem a BKV felszólított a fizetésre. Hangsúlyozom, hogy nincs tudomásom, a büntetésről, és semmilyen levelet nem vettem át a BKV-tól, de ha még mind ezeket el is nézzük a Tisztelt kedves BKV-Nak akkor is 2003.01.-hó és 2008.07.hó között vegyük az öt év elévülési időt , mert vegyük azt az rég lejárt!
Igaz az összeg nem nagy 9000 Ft, de ilyen gennyes eljárás mellett én mire fizessek?
Most az a kérdésem, hogy írjak, nekik egy elévülésre hivatkozást, a nem fizetés indokolásával?
Vagy ebben az esetben, mi a menet, mert ezt az utolsó levelet már taktikát váltva, ajánlottként adta fel!
Várom válaszod!
Üdv:tutyi