bkv fenyegetőzés

kepesg # 2008.12.17. 15:44

Üdvözletem!
Csatlakozva a sorhoz, magam is kézhez kaptam a második ügyfédi felszólítást, egy három évvel ezelőtti esetre hivatkozva, amikor állításuk szerint bérlet nélkül utaztam. Levélben fordultam az ügyvédi irodához és kértem, hogy küldjék el az igazoló szelvényt, hogy aláírásom alapján biztos lehessek abban, hogy én jártam ott, és ebben az esetben természetesen eleget is teszek a felszólításnak. Erre válaszul el is küldték a cetlit bescannelve. A cetlin nem szerepelt az aláírásom semmilyen formában, a pontozott vonalra nyomtatott betűkkel az volt felvésve, hogy nem írta alá. Az adatok közül édesanyám neve és a személyi ig. szám stimmelt, viszont a születési évemben nagyjából tíz éves tévedés volt. Én biztos vagyok benne, hogy nem voltam ott akkor (meg kicsit logikátlan is, hogy odaadtam az ellenőrnek a személyimet, hogy felírhassa az adatokat, aztán meg nem írom alá. Ha meg akarom úszni, azt mondtam volna, hogy nincs nálam semmi irat, aztán annyi…). Szóval érdekelne, hogy a Tisztelt Fórumozók véleménye szerint, kezdhet-e ez az ügyvédi iroda velem bármit a bíróságon, egy alá nem írt és valótlan adatot is tartalmazó cetlivel? Köszönöm!