bkv fenyegetőzés

windcathy # 2008.12.18. 11:07

Konkrétan a mi esetünkben is Kováts Sebestyén ügyvédi iroda keresett meg.

És igen, Nekem is azt mondták, hogy a rendőrségre kell menni, írásszakértői véleménnyel igazolni stb.
Nem hiszem, hogy félreértettem valamit, sőt komolyan vitába szálltam velük, hiszen az én esetemben teljesen megalapozatlan volt a megkeresésük, és szintén ilyen válaszokat kaptam tőlük, tehát nincs félreértés, Ők így dolgoznak!
az sms-ek is valósak, még benne van a telefonomban az utolsó, amit múlt hét szombaton(!) kaptam tőlük!

De megfogadva az Ön tanácsát, kivárom, mi lesz a vége?
Mivel teljesen igazunk van (ezt adott esetben bizonyítani tudjuk), a bírósági ügy esetében előfordulhat, hogy a felmerülő költséget az ügyvédi irodának kell fizetni ugyanúgy mint fordított helyzetben?

Egyébként abból a nőből kinézem, hogy ha egy vitázó fél hivatkozik arra, hogy fórumon jogásztól kapott felvilágosítást a jogait illetően, felháborodva kikéri magának, hogy erre hivatkozzanak az ügyfelei!
Már azt is felháborítónak találta, amikor jeleztem Neki, miszerint igazságtalannak találom, hogy igazolvány híján bemondás alapján ha büntet a BKV még ilyen nagymértékű eltérésekkel is követelőzhessen!
Erre azt mondta, hogy az én nemtetszésem miatt nem fognak jogszabályokon változtatni.
Mindegy, megígérem, hogy nem csak a tanácsot kérni jöttem ide, hanem jelentkezni fogok a fejleményekkel is!:-)