Segítséget kérek.... az ember hisz az igazságban és az igazságszolgáltatásban....
A történet épp erre az oldalra tartozik. A BKV - most hogy már elolvastam ezt a honlapot, tudom,"normálisan" avagy szokás szerint - kamasz (18 éves elmúlt) gyermekemnek 24000 Ft-os büntetési felszólítást küldött Bkv járaton történt jegy nélküli utazás miatt. A baj az,hogy ilyen nem történt. A gyereknek minden hónapban bérlete volt, a kérdéses időpontban is. Most is megvan!!! Valaki a nevével visszaélt.
Hosszas tortúra után betekinthetett a Bkv hivatalos jegyzőkönyvébe, amelyből kiderült hogy többé-kevésbé pontos adatok voltak megadva. De ezek az adatok a mai internetes világban bárkiről percek alatt kideríthetők.Az elkövető semmilyen igazolványt nem mutatott be,tehát a gyerekem a "tettes". És itt kezdődött a kálváriánk. Mi elhittük a BKV ügyintézőnek, hogy egyetlen kiút a feljelentés ismeretlen tettes ellen a rendőrségen. Megtettük.
Majd írásszakértő számára aláírást adtunk. És vártuk az igazságot...A gyereket kihallgatásra hívták.Biztattam, menj, minden elintéződik.
Másfél órás kőkemény szorongatással akarták rákényszeríteni, hogy valljon. Biztosan ő volt,csak "be volt szívva, és elfelejtette". Az írásszakértő véleménye döntött. A gyerek nem vallotta be és zokogva jött haza. Most mit tegyünk?
bkv fenyegetőzés
artmiss
2008.12.19. 21:22

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog