bkv fenyegetőzés

Kitri # 2009.07.16. 14:50

Sziasztok,

én ügyvéd segítségét kérném a következőkhöz:valaki el tudná vállalni az ügyem ha bíróságra citálnak?

Alább már leírtam jó néhány hozzászólással ezelőtt a történetem.(röviden:elhagyott TB és adókártyára csináltak közel 1 Mft-os tartozást a BKV-nál a nevemben.)

A BKV kérésére megtettük a rendőrségi feljelentést okmányokkal való visszaélés tekintetében.A rendőrség 1 hete lezárta a nyomozást,a kirendelt ig.ügyi írásszakértőnak adott aláírásmintám alapján megállapításra került hogy nem én írtam alá a büntetéseket.

53 eset van a nevemen,ebből 18-al volt hajlandó a rendőrség foglalkozni,amely nem évült el.(nem tudom az elévülés mire vonatkozik,magára a követelésre vagy az elkövetéstől eltelt időtartam miatt ez már a rendőrségi elévülés??)
A maradék 35-öt amely már elévült nem hajlandó eltörölni a BKV.Az egyik pótdíjazási mancika hívott fel pár napja és közölte hogy azért mert valami elévült az nem jelenti azt hogy nem behajtható.

A maradék 35-öt miért nem vizsgálta a rendőrség???Ha már ott volt a az a nyomorult írásszakértő akkor meg?????

Mit tanácsoltok mit tegyek???
Egyszerűen egy agyrém ez az egész,fogalmam sincs merre menjek most már tovább.