bkv fenyegetőzés

aham # 2010.03.24. 10:15

sziasztok!
nagy problémával fordulok hozzátok!
SEGÍTSETEK M NEM TUDOM MI TÉVŐ LEGYEK!
2008 ban küldtek nekem levelet egy ügyvédi irodából h fizessek be 360eft os tartozást. Nem volt tértivevényes ajánlott sem ezért nem foglalkoztam vele. Utána kaptam egy másik levelet ugyan ilyen módon h fizessek m bíróságra fog kerülni az ügy. Viszont itt sem volt ajánlott levél és DR Kovács sebestyén küldte akiről később kiderült fórumozók szerint h kamu külső behajtó cég ügyvédje aki le akar akasztani "nagy" pénzeket kis emberekről h a bkv-nak több pénze legyen. Noss nem történt azóta semmi...Hál'istennekk....
Ma viszont megbüntettek és lakcímkártyát adtam oda, de azon a címen már nem lakom.
Megnéztem most a a levelet amit küldtek h 2004-től egészen 2007ig terjednek a büntetéseim és a jogos követelés most 2010ben kb 150eft, ha a jogszabály szerint számolok metró stb...5 év busz villi pedig ...1 év az elévülési idő ha nem kap az ember felszólító levelet ajánlottan. Nos ha bemegyek befizetni a 2000ftos pótdíjat az akácfába tuti h nem engedik h kifizessem hanem a 360e ftot fogják követelni.
Mit csináljak???????

1. bemenjek és jegyzőkönyves procedúrás rendörséges ügyet csináljam végig
  2. hagyjam a tartozást ha eddig nem kerestek akkor várjam meg míg ajánlott levelet kapok???

SEGÍTSETEK!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!