Sziasztok!
gondoltam leírom az én tapasztalataimat a bkv val szemben. Kb. 2 éve ( talán annyi se) kaptam postán semmi ajánlott az említett dr.Kovács Sebestyéntől levelet, egy zöld fejléces sokszorosított viccet, hogy lógok a bkv nak 30 ezerrel. Mellékelte h mikor és hol büntettek meg. Elvileg a 4-6 oson, meg már nem emlékszem hol.Na de a dátum volt az izgi, az egyik 2003-as a másik 2005 ös. És kaptam a levelet 2008 ban. Azelőtt semmi, csak ez a levél. Nem válaszoltam reagáltam, s kb 5 hónap múlva még 1 levél. Apum javasolta h írjak egy levelet amiben az áll, h én nem utaztam jegy és bérlet nélkül soha s pont. Ekkor egy ideig megint nyugi volt, majd kb egy éve folyamatosan hívogattak mobilon, majd otthonin!! hogy honnan és milyen jogon volt meg nekik a számom nem tudom. No, mondtam h én még 18 se vagyok és am sincsen keresetem hogy a túróba fizessek be a már 100 ezer forintra felugrott büntimet? közölte h részlet... hát nem mentem bele, nem is fizettem, egy ideig még próbált hivogatni nem vettem fel. Azóta már 2 átpasszoltak másik 2 "ügyvédi irodának" akik hasonló nem hivatalos jellegű levelet küldtek, ráadásul még a nevemet is elírták a levélben 2x, és 2 féle névre jött a befizetési felszólítás. Már 2x írtam, legutóbb kb másfél hónapja h én nem utaztam akkor és ott bérlet nélkül, és hozzátettem h a további levelet és hívást zaklatásnak minősítem és feljelentem. Azóta semmi válasz. Nem tudom én sose vettem komolyan a fenyegetéseket h jogi út stb. Sokkal több pénz nekik ezt adminisztrálni, leveleket küldeni próbálkozni, s ha 50 ből 1 fizet annak már örülnek.
Ebből nem lehet túl komoly ügy, hiszen ha mindenkit bíróságra cipelnének emiatt akkor csak ezek tárgyalásával menne el minden nap, ez egy nagy vicc...
Aki akarja olvassa el, hátha talál benne vmi segítséget.
bkv fenyegetőzés
lia22
2010.11.23. 18:15

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog