upc tartozás behajtás

Szomorú örökös # 2019.07.21. 17:40

bermuda háromszög

A tapasztalat szerint elég darabra, de természetesen nem ez a valóság szerinted.

Legutóbb a DIGI-vel kapcsolatban állítottátok ezt. Persze ott sem a felhasználó hibázott - persze csak szerinted - hogy mindenféle bizonylat nélkül úgy gondolta, elég lesz leadnia zárás előtt 5 perccel az eszközt, amit aztán követeltek később rajta. Persze, nyilván nem hibázott, csak mégis! ;-)

Most itt írja egészen konkrétan másik fórumozó, hogy bizony kiadják sok esetben a használt és visszaadott eszközöket is - igaz szó nincs DIGI-ről - mert miért is ne tennék, ha az még jó. De hát nagyon alapjáratú vagy öregem, és eléggé gáz, hogy képtelen vagy gázt adni végre az agyadnak. :-D

És persze mondom én, hogy te nem érted, de Isten látja lelkemet, nem akarlak meggyőzni arról, hogy mekkora primitív buta vagy! :-D

Ha nem vitte el akkor miért is a kérdező a hibás?
Minden szart amit elhagy valaki őrizni kellene, hátha 5 év múlva megvág miatta?

Ami nem a tiéd, soha nem is volt az, akkor milyen alapon dobod ki a tulajdonos megkérdezése nélkül? Ezt max. a te primitív fapados gondolkodásod diktálja így.

Nekem SAT TV szolgáltatásom volt, amiből később IP TV lett, mikor végre kábelen is tudtak szolgáltatni és ott csakis a beltérire tartott igényt a Telekom a SAT TV előfizetés megszűnésekor. Csak tudod én voltam olyan intelligens (nem, nem rólad van szó :-D ) hogy megkérdeztem őket a parabola antennával kapcsolatban is, amit már nem kértek vissza. Azt bizony meghagyták nekem. Ha ezt meglépte volna a kérdező, akkor most nem lenne ekkora sz@rban.

Szedjék össze magukat a szolgáltatók és aztán lehet miről beszélni.

Szerintem elég lenne, ha te szednéd össze magad és nem tanácsolnál alapból hülyeségeket másoknak! ;-)