És ha nem?
Nincs ilyen szerencséd amúgy:
https://index.hu/…_ellenorzes/
6 éve megvolt a feljelentés is.
Hángörien idiócc
És ha csak elírták a dátumot? Vagy csak tavaly tett valaki feljelentést? Semmit nem tudsz az ügyről, de háborogsz. A mindenszarizmus divatos, de önsorsrontó attitűd.
Jó munkához idő kell:
https://index.hu/…t-ugyeszseg/
És még tárgyalás nem is volt. Hiába no, rendkívül szövevényes ügy, több száz érintett, külföldi szál...
Valóban nem láttam...
Majordomus
„Szerintem külföldi levelező irta a gugli fordítóval.”
Nem így van, ezek szerint lemaradtál róla, olyan gyorsan törölték a topikot.
Egy elvakult kormánypárti szimpatizáns próbált meg politizálni itt, rosszul tette.
Ezt a büntetést ígérte meg itt szinte kivétel nélkül mindenkinek.
Helyette most őt függesztették fel...no meg a topikját is. :-D
Szerintem külföldi levelező irta a gugli fordítóval.
De csodálatos....
A tegnap - feleslegesen - létrejött, de ma szerencsére már meg is szűnt topikban feltűnt számomra egy érdekes büntetőjogi fogalom:
„Életfogytig tartó, felfüggesztett börtönbüntetés, a szabadlábra helyezés lehetősége nélkül”
Mi a véleményetek erről? Én azóta is röhögök rajta! :-D :-D :-D
Sajnos az utóbbi....
"Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.
Vagy lesz új értelmük a magyar igéknek,
Vagy marad régiben a bús, magyar élet."
Bezzeg ha ezt a főispán úrnak mondod!
Attól függ, kinn akarod számon kérni. Ha pl. mész este haza autóval, csörren a telefon, és kérdi a párod, merre jársz, te pedig mondod, hogy éppen most hagytad el a megyehatárt, nem valószínű, hogy komoly következménye lesz a pongyola szóhasználatodnak.
Nem politizálok.... de gondold el attól függetlenül mekkora pénz - még a digitális korszakban is - a sok bélyegző és "pöcsét" kicserélése. Nálunk a megyehatárt jelző táblát már kicserélték vármegyésre... Na azért az sem egy kis pénz.... Sajnos más értelmét nem nagyon látom a dolgoknak csak ezt.. Ebből is pénzt csinál valaki....
Márpedig a szabál az szabál, ha július 17-én büntetik, akkor ma is kell... Vajon mekkora törést okozna a magyar történelemben, ha - főleg az ilyen idióta szabályok - nem szilveszter éjfélkor lépnének életbe, hanem akkor, amikor már mindenki dolgozik?
deresre húzzák
pellengérre állítják
kerékbe törik vagy
lefejezik......:-)
Milyen büntetéseket osztanak ki azoknak, aki még mindig megyét használnak vármegye helyett, holott már nagyon régóta tudni lehetett, hogy január 1-től hatályos?
Háborús vészhelyzet van, na. Tavaly október óta...
Addig leforditják magyarról "tyúkra" !
efi99
Már gyorsan jelezték, hogy hétfőig nem büntetnek! :D
Megint sikerült egy nagyot gurítania a sok überhülyének. Tegnap este 10 körül sikerült feltenni az árstoppos rendeletet a tojásról, meg a krumpliról, érvényes 0:01 perctől, ahogy kell.
kbs szerint ez (2 óra) nyilván elegendő felkészülési idő - különösen az éjszaka közepén -, de a gyakorlat szerint nem lett az. Mi a rosebbnek volt megint ilyen sürgős? Ez nem egy sima alkotmánymódosítás, amire elég 1 nap is, ezzel egy csomó meló is van. Egyáltalán pl a tyúkoknak szólt valaki?
Dehogy. Lófasz se lesz.
Ebből egyébként botrány lesz. Nagyon helyesen.
Ezentúl akkor minden héten menesztik sorba az elnököket ugye? Hiszen átlagosan hetente lesz olyan, hogy esőt mondanak BP-re és mégsem lesz. Továbbá az elnöknek mennyi köze van hozzá mind szakmailag, mind a belső hierarchiában, hogy az ügyeletes meteós éppen mit ad ki? Gondolom a portás nem akarta bevallani, hogy ő a hibás, így aztán őt nem lehetett internálni Szibériába.
És még csak kár sem keletkezett gyakorlatilag, mert szombaton úgyis elpuffogtatják azt a sok sz.rt (az aznapra vezényelt meteósnak már most görcsöl a gyomra). Gondolom valamelyik idegbeteg NER főmufti baromi ideges lett, hogy a rohadék sorosbérencliberálbolsevik meteós félre vezette Kovács Z-t és ezzel megtorpedózta a Zemberek szórakozását.
Nem, nem én.
A közállapotok.
Bár igazad van, Palkó közéjük is lövethetett volna. Örüljenek a felmentésnek.
OFF
Nem nagyon értem, doktor, hogy van ez; de ha politika kerül szóba, rögtön olyan színvonaltalan leszel, hogy én szégyellem magam miattad.
ON
Nem az a tolvaj aki lop,
Hanem az akit elcsípnek.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02