Mindig tiszta volt, a közmunka nem érinti.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Mindig tiszta volt, a közmunka nem érinti.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Üdvözlöm!
2011-ben 160 óra közmunkát kaptam, eü. okok miatt csak tavaly (2013.) augusztusban fejeztem be a letöltését.
A kérdésem, ilyen esetben mikor lesz tiszta az erkölcsi bizonyítványom, illetve kell-e kérelmeznem ehhez valamit?
Üdvözlettel,
B.
Így van.
védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…
Kedves Agent Cooper!
Köszönöm a válaszát. Akkor ha jól értelmezem a dátum mindegy is, mivel letudtam a közmunkát, és kifizettem a vagyonelkobzást, ha kikérném az erkölcsit a napokban akkor "bűntettesek nyilvántartásában nem szerepel" lenne benne.
Üdvözlettel:
G
Kedves GG92!
A bűnügyi költségnek nincs köze az erkölcsihez, emiatt ne fájjon a feje.
Üdvözlettel: Agent Cooper
Tisztelt Ügyvéd Úr!
3 éve (pontosan nem tudom mikor) kábítószerrel való visszaélés miatt (birtoklás, átadás) kaptam 180 óra közérdekű munkát, 162500 forint bűnügyi költséget, és 2500 forint vagyonelkobzást. A vagyonelkobzást rögtön kifizettem, a közérdekű munkát már ledolgoztam, viszont a bűnügyi költségre kértem részletfizetést amit 2 évre megkaptam. Jövő utáni hónapban fogom befizetni az utolsó részletet.
Ha jól tudom a közmunka befejezése és a vagyonelkobzás befizetése után elméletileg mentesültem. A kérdésem az lenne, hogy kapok-e tiszta erkölcsit amíg nincs kifizetve az egész bűnügyi költség. Ha szükséges előkeresem a papírokat és mondok pontos dátumokat.
Üdvözlettel:
G
Kedves Balage225243!
2017. január 20. után lesz tiszta az erkölcsije, a kedvezmény kizárólag fiatalkorúakra vonatkozik. Viszont 2014. július 20. követően kérelmezheti a bírósági mentesítést (melyet általában megadnak), és ezt követően már tiszta lesz az erkölcsije.
Az előzőekben elfelejtettem odaírni, hogy 18 éve voltam az elkövetéskor.Fiatal felnőtt.
Jó napot!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy engem csoportos rablás miatt ítéltek el 2 börtönre amiből 16 hónapot töltöttem le 8 hónap kedvezménnyel. 2010.jan.20-2011.05.20-ig.
Szeretnék ingatlanos lenni és ehhez feltétlen szükséges az erkölcsi bizonyítvány.Ezt szeretném megkérdezni, hogy mikor kaphatok? Olvastam a fórumot de nem tudtam eldönteni, hogy a 3 év az fiatalkorúakra vagy mindenkire vonatkozik? Ahogy azt sem , hogy a teljes kitöltés idő az a bent töltött idő vagy a büntetés megkezdésétől számított idő a feltételes szabadlábra helyezéssel együtt?
Válaszát előre is köszönöm!
„4. A teljes kitöltés után 3 évvel tiszta lesz.”
5. Ez azt jelenti, hogy nincsen olyan bűncselekmény amelynél nem a kitöltéstől eltelt 3 évvel lesz tiszta az erkölcsi bizonyítványa az elítélt fiatalkorúnak?
3. A teljes kitöltéstől.
4. A teljes kitöltés után 3 évvel tiszta lesz.
„A büntetés kitöltésének vagy végrehajthatósága megszűnésének napjától számított három év elteltével lesz tiszta.”
3. Ezt az időt az ítélet teljes letöltésének napjától vagy a feltételes szabadlábra helyezés napjától "ketyeg" a 3 év?
4. Fiatalkorúaknál van olyan bűncselekmény, amely(ek)nél nem 3 év után lesz tiszta az erkölcsi bizonyítványa? Ha van. Melyek azok és mennyi az elévülési idő?
Még nem tiszta. A büntetés kitöltésének vagy végrehajthatósága megszűnésének napjától számított három év elteltével lesz tiszta.
Egyik távoli rokonomat még 2010. november 23-án bűntett miatt 4,5 év fiatalkorúak börtönére ítélték (előtte 7 hónapig volt előzetesbe) 2013. július 5-én feltételesen szabadult. (Ha jól tudom előzetesen nem mentesítették.)
1. Tiszta már az erkölcsi bizonyítványa?
2. Ha nem. Akkor mikor lesz tiszta az erkölcsi bizonyítványa?
A válaszukat előre is köszönöm!
Kedves tibori!
Az erkölcsi már tiszta.
Nekem 2009-ben volt egy 50.000ft körüli lopásom ami után én kaptam 1 év felfüggesztettet annak elévülési ideje van? és kb mikor és erkülcsi bizonyitványban benne lessz?
Ha gondatlan vétség miatt ítéltek el (akkor azért az a börtön valójában fogház volt), akkor már haphatsz.
HA szándékos bűncselekmény volt, akkor a kitöltést követő 3 év elteltével.
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Kérdésem a következő lenne 2011.07.02-án szabadultam 6 hónap börtönről, és tudni szeretném hogy mikor kaphatok tiszta erkölcsit munkához?
Tisztelt Tanacsado!2002-ben ugyeszi megrovast kaptam,ugynevezett 'szamitogepes csalas"miatt.Gyakorlatilag a ceg telefonjat hasznaltuk,amit meg is teritettunk(12 ezer forint.Ebben az ugyben rabositottak is.Szeretnem megtudni,hogy kaphatok e feddhetetlensegrol igazolast,vagy atmegyek.e ilyen vizsgalaton.Tortenetesen a BV-nel szeretnek elhelyezkedni.Valaszat elore is koszonom:gabornok
Kedves Berek Laci!
Már letelt.
Tisztelt Ügyvéd úr
Olyan kérdéssel fordulok önökhöz ,hogy 2004 márciusában kaptam 8 hónap börtönt 2 évre felfüggesztve 4 rendű vádoltként zsarolás kísérlete miatt. Azóta nem volt semmiféle ügyem ,és szeretnék elkezdeni egy vadász tanfolyamot.Szerepelni fog valami a fegyverkérelemhez szükséges hatósági bizonyítványon?Vagy már letelt az az idő amíg szerepel?
Értem és válaszát köszönöm!Ha nem haragszik akkor az alapesetet is leírnám.2007 Márciusában első bűntényesként 1.5 év börtönbüntetést kaptam 3 év próbára bocsájtva vagy felfüggesztve(már nem emlékszem sajnos).Ezt az 1.5 évet tárgyalás előtt 2 hét kivételével le is töltöttem előzetesben.Kérdésem lenne,hogy így kaphatok e már tiszta erkölcsit.Kérem ha nem probléma a próbára bocsájtás és a felfüggesztett variációját is válaszolja meg amennyiben van eltérés.Köszönönettel Flavyan!
Kedves flavyan!
Igen, ilyen esetben kérelemre az EU-n belül adattovábbítás történik a másik tagállam meghatározott hatóságához. Amennyiben nem mentesült, erről a másik tagállam értesül.
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Érdeklődnék,hogy németországi munkámhoz szükséges német országban megigényelt erkölcsi bizonyítványban szerepel e ha magyar országon korábban börtönbüntetést kaptam.Egyszóval a két ország megkeresi e egymást ilyenkor írásban vagy egyéb módon?
Válaszát köszönöm!!
Igen.
Ha az elkövető vagy helyette más a pénzbírságot, illetve a szabálysértési elzárásra átváltoztatott pénzbírságnak a még le nem töltött napoknak megfelelő összegét igazoltan megfizeti,
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |