@osztap
Köszi a választ! Akkor jól gondoltam, hogy kamuzott és saját zsebre játszott.
@Niki2025
Szerencsére engem nem szoktak hívogatni. Teljes mértékben igazat adok neked. Ha te hívod őket, akkor érhető az azonosítás. De fordított esetben inkább nekik kellene. (Vagyis az illem, logika, stb ezt diktálná.) Elvégre ők akarnak valamit tőled és nem fordítva.
„mert akkor nem ismertetheti a személyre szabott ajánlatát”
Én biztosan visszakérdeztem volna: "...és az kinek lesz rossz, nekem, vagy magának?" :))))
Ó szegény! Még a végén megsajnálom, hogy sikertelenül próbált bűntudatot ébreszteni az ügyfélben.
„egyébként meg kivettem erre egy nap szabit feleslegesen.”
Nálam nincs az a pénz, hogy ilyen bizonytalan dolgokra szabit vegyek ki. Főleg, ha sok helyen sántít a beadni kívánt történet.
„szerződéskötéskor valószínűleg bepipáltad, hogy használhatják megkeresésre az elérhetőségeid, így nem éltek vissza semmivel.”
Biztos, hogy nem, mert Robinson-listás vagyok. Eddig komolyan vették. Bár ez csak az én esetemben igaz. Van olyan ismerősöm akinél bepróbálkoztak, de ő felnyomta őket az NMHH-nál, aztán több 100e Ft-os büntetést kaptak. Igaz ez aprópénz egy banknak, de arra jó volt, hogy észhez térjenek és ne kockáztassák meg újra, mert akkor visszaesőként emelkedtek volna a tétek.