Provident

Adrienn106 # 2019.02.22. 07:48

Vettem fel 40000 ft-ot.De 2 kölcsönről van szó,amit én tuti nem vettem fel.Az egyik 100000,a másik 80000.Családtámogatási pénzre nem adtak,és nem is adnak ekkora összegeket,ezért is kaptam anno csak 40000-et.A kérdésem arra vonatkozott,hogy bármelyik pénzintézet akár 10 évig is ülhet egy adott dolgon,majd úgy gondolja,hogy átadja?Az egyik hitel párhuzamos,a másik megújítás.És ami nem mellékes,hogy a kölcsönt kihelyező írta alá,mint tanu,lakcím nélkül,kihelyezési kóddal.Ez is szabályos?Mert ebben a formában,bárki adataira állíthatnak ki szerződést,aki az ügyfelük volt,mivel az aláírás már bent szerepel legalább 1 hitelügylet miatt.Már 2 éve vagyok emiatt végrehajtás alatt,ami szünetel,mert nincs csak a kopasz hátsóm,3 gyerekkel.Ha írok nekik,vagy akár a behajtási cégnek,nem válaszolnak.Biztos van valami okuk,mert más esetben normálisan tájékoztatnának.PL.2 kölcsönt adott át a provi az intrumnak,de az intrum,csak 1 szerződés másolatot tudott felmutatni.Vagy,hogy a végrehajtási lapon szereplő kölcsönszerződés dátuma,és annak futamideje között is van eltérés.A szerződésen 2005.dec.21,52 hét,a vh lapon 2005.dec.24.A BISZ által lekért információ alapján,meg 2006.jan.3.Tavaly szeptemberben,írtam mindkét helyre.Kértem tájékoztassanak,mert valami nem stimmel,nem vettem fel ekkora összeget,nem volt mire.Azt is írtam,hogy Megkeresem a fogyasztóvédelmet.Azóta semmi válasz.