Koronavírus eljárás módosítása


SzentMargit # 2020.03.08. 20:35

Az alábbi módosítási javaslataim lennének az operatív törzs jelenlegi eljárásához:

  1. A kínai állam maga ajánlkozott, hogy szívesen segítenek a felszabaduló szakemberei a más országokban kezdődő járványok megoldásához. Könyörgöm, vegyük igénybe őket. Ők a világon a legjobban tudják ezt, jobban mint bárki Magyarországon, bárki a WHO-nál, ők a világ első számú szakemberei, hívjanak meg legalább két kínai tanácsadót az operatív törzsbe. KÖNYÖRGÖM!!!!
  2. Ez a teszt igenis létezik, meg lehet rendelni, relatíve olcsó, és rettenetesen gyors. Lehet, hogy nem 100% biztonságú, de kit érdekel. Ez gyanú felvetésére jó, és utána ha ez pozitívat mutat, akkor kivizsgálható részletesebben a Szent Lászlóban. Ez olyan olcsó, hogy minden mentőben lehetne belőle, minden háziorvosnál lehetne belőle, minden mentőállomáson, minden orvosi ügyeleten, minden klinika és kórház SBO-ján lehetne. Tudom, hogy ez szerológia, és nem a kórokozót magát (antigénjét) mutatja ki, ezért teljesen friss fertőzésre nem jó, tudom, de jobb, mint a semmi. Ez egy fantasztikus eszköz, könyörgöm rendeljék már meg, és kezdjék már el használni. Rendeljenek belőle 1 millió darabot. Ezt használják Kínában is meg Japánban is. Nekem ne mondják már, hogy akár a kínaiak akár a japánok hülyék lennének.

https://i.dailymail.co.uk/…54590187.jpg
https://i.dailymail.co.uk/…54702992.jpg

3. Kezdjék kipróbálni a terápiában: remdesivir, chloroquine, lopinavir, ritonavir, oseltamivir, teicoplanin, oritavancin, dalbavancin, monenzin gyógyszereket