Kedves kety!
Csatlakozva az elöttem szólóhoz, szintén együttérzésem fejezem ki.
Az elsö hogy feltétlenül meg kell szerezni a boncolási eredményt. Az én hozzátartozóim halálakor személyesen adták át az összes papírral együtt. Nem vagyok benne biztos, h. postán kiküldik.
A tüdö daganatokat általában mellkas átvilágítás során véletlen észlelik. Mivel biztosan nem dönthetö el ez alapján, hgoy nem malignus tumorról van-e szó, általában sebészi eltávolítást szoktak alkalmazni. Az is biztos sokat elárulna, hogy melyik és milyen ér pattant el. A vérhányás is sok mindent jelenthet.
Szerintem ha kézben van a boncolási jegyzökönyv, feltétlen meg kellene mutatni egy független orvosnak, de ne a körzetinek, mégis esetleg egy onkológus biztos, hgoy sokkal több mindent látott és tapasztalt.
A tünetekröl nem írt, és arról sem, hogy csak mellkasröntgent készítettek-e az édesanyjának vagy más vizsgáló módszert is alkalmaztak. Úgy tudom, hogy a vérkép és a vérsüllyedés alapján már lehet gyanakodni, hogy valami nem olyan, mint kéne.
Abban az egyben sajnos biztos vagyok, hogy az orvosok védeni fogják a mundér becsületét egy laikussal szemben.
Tisztelettel:
VelmaKelly