„Az elhallgatott bűncselekmény is bűn.”
Ez mondjuk elég kevés bűncselekménynél van így.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
„Az elhallgatott bűncselekmény is bűn.”
Ez mondjuk elég kevés bűncselekménynél van így.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
A szakdolgozat-témák általában jogi és nem bulvár jellegűek.
Konkrét jogi helyzet, helyzeteket, szabályozásokat hivatottak vizsgálni.
Tépem is csomókban fürtjeim azóta...
Nyilvánvaló, hogy a volt hentesed azért vágott át a büdös hússal, mert a csaj, akivel kufircol nem a felesége, hanem az élettársa, ez teljesen logikus.
Csodálom, hogy azt a topicot olvasgatva erre eddig nem jöttél rá...:)))))
És micsoda dolog, hogy nem mentél még el a volt hentesed lakóhelyére "A Józsi büdös húst árul!!!" feliratú szórólapokat osztogatni??
már megtettem és megkérdeztem, milyen receptet javasol.
részemről ennyivel ennyi, de látom, hogy jóbarát a gugli és nem árt tudni, hogy kivel kufircol, amikor éppen nem büdös húst árul, mert nincs ok okozat nélkül. bizony.
sok sikert kfgabri :) Visszaviszed?
asszem megkeresem a volt hentesem a gugliban, egyszer büdös húst adott.
„Nem írtam a bírókról semmit, és az ügyvédekről sem”
Én emlékszem :) a memóriám még elég jó. Mág a bíró nemével is bajod volt.
Az ügyvédeket meg folyamatosan leszólod itt, mert nem tudnak a Te hatalmas ügyedre jogi megoldást - vagyis számodra pozitív megoldást.
Te tényleg még mindig ügyvéd nélkül akasz menni? Én biztos elég elveszettnek érezném magam, és vélhetően nem is mindig érteném meg a kérdést, a választ meg főként.
Attól még, hogy nem értünk ebben a témában egyet, azért ugy nem haragszol rám.
Lassan eljutottál odáig, hogy -ha egy-kettőnkben még az elején volt is némi megértés irányodban- a volt ügyvédednek kívánjuk a lehető legjobbakat ebben az ügyben.
A jogi képviselődnek meg -mert ne haragudj, de hibbant vagy, ha nem fogadsz egyet- fel kell kötnie a gatyáját, az hétszentség.
S, tudod, nem is a te ügyed bonyolultsága miatt, hanem azért, mert nagyobb feladat lesz neki az, hogy megértesse veled ezt az egészet, s hogy ne hagyjon ott a bíróság folyosóján, hanyatt-homlok menekülve egy hűvös presszóba, hogy ott egy üveg Jack Daniel's whiskey mellett verje fejét a falba.
Csak hogy én is elmondjam (igaz, már biztos elmondtam): a bíróságot nem érdekli a te észjárásod. Az még csak nem is a nagybetűs Igazság. Azért már nem te küzdesz, hanem a "kedvesügyvéded".
Bocs.
Nem kell randizni az ügyvédeddel, ilyen egyszerű.
„mert a nő, szóval, kissé-nagyon,nem egy ügyvédhez illő”
„Hazajöttem, és beütöttem kedvesü. nevét, és a fényképeknél kit látok?
Kedvesü.-t, Na és hol?Hát egy társkereső lapon.”
„Benneteket is érdekelt volna, hogy is van ez”
Nem, engem nem érdekelt volna. Mindenki úgy éli a magánéletét, ahogy az neki megfelel. A párválasztás meg főként magánügy. Sokan váltak el, sokan élnek élettársi viszonyban, és ehhez senkinek semmi köze. Persze véleményt lehet nyilvánítani bárkiről, akár rólad is. Elkpzelhető, hogy valakinek az az életstílus nem tetszik (ez nem az én véleményem, mert nem ismerlek, és közöm sincs hozzá) ahogyan te viselkedsz.
A kedves ügyvédednek biztos nem tetszik. Mármint ahogy vele viselkedsz.
Említetted, hogy egyjogász nem lenne jó bíró. Korábban említetted, hogy nincs is jó bíró, csak rossz, és rosszabb. És jogász sincs jó. Az ügyvédek meg egyenesen pokol mélyéről jöttek vissza.
Llenarthnak!
"..börtönbe megyek...hahaha, jó móka lesz!"
Ha én lennék a védőd, bizonyisten indítványoznám az elmeszakértői vizsgálatodat.
"Micsoda stílus!"
Ha már a stílusnál tartunk, az milyen stílus, hogy megkérdezel valamit, a jószándékú/szakszerű válaszokat lexarod, aztán megkérdezed újra és újra és újra és újra ugyanazt. Aztán csodálkozol, ha a válaszadók elkezdenek beszólogatni (ha nem tűnt fel, szinte már mindenki ezt teszi)...
"Nem lennél jó bíró..."
Elárulom, ha a bíróságon is ezt fogod csinálni, amit itt, nem lesz olyan bíró, akinél nem szakad el cérna. Aztán lehet, hogy tényleg bejön, amit kbs írt egyszer, és tényleg te leszel az első, akit egy rágalmazási ügyben letöltendőre ítélnek.
A börtön meg nem olyan jó móka, mit azt gondolod....
"érdekel a(z) saját ügyem"
Az érdekeljen is. De téged már régen nem a saját ügyed érdekel, hanem az ügyvéded olyan családi és magánügyei, amihez az égvilágon semmi közöd nincs.
"Micsoda stílus!"
Ha már a stílusnál tartunk, az milyen stílus, hogy megkérdezel valamit, a jószándékú/szakszerű válaszokat lexarod, aztán megkérdezed újra és újra és újra és újra ugyanazt. Aztán csodálkozol, ha a válaszadók elkezdenek beszólogatni (ha nem tűnt fel, szinte már mindenki ezt teszi)...
"Nem lennél jó bíró..."
Elárulom, ha a bíróságon is ezt fogod csinálni, amit itt, nem lesz olyan bíró, akinél nem szakad el cérna. Aztán lehet, hogy tényleg bejön, amit kbs írt egyszer, és tényleg te leszel az első, akit egy rágalmazási ügyben letöltendőre ítélnek.
A börtön meg nem olyan jó móka, mit azt gondolod....
"érdekel a(z) saját ügyem"
Az érdekeljen is. De téged már régen nem a saját ügyed érdekel, hanem az ügyvéded olyan családi és magánügyei, amihez az égvilágon semmi közöd nincs.
De hogy lásd, nem ignoráljuk a kérdéseidet: nincs olyan, hogy ráeső hitel, mindkét adóstárs egyetemlegesen felel a teljes összegért, a bank behajtha, amelyiken tudja, aztán amelyik házastársnak megtérítési igénye van, érvényesítheti (gyakorlatilag követelhető az általa megfizetett törlesztőrészletek felét). Ha a másik fél nem tud fizetni, azzal a jog nem tud mit kezdeni.
Még szerencse, hogy már lenyelted a sérelmedet és elégtételt is vettél (ez a kettő egyszerre szerintem eleve kizárja egymást), el sem tudom képzelni, miket csinálnál, ha esetleg érzelmeid lennének a volt ügyvéded irányában.
Egy veréb azt csiripelte, hogy az ügyvéded - állítólag - hazafelé menet a lejárt buszjegyét véletlenül a kuka mellé dobta. Sőt, reggel túl hosszan nyomta a dezodorát, ezzel is tovább rongálva a Föld ózonpajzsát. A vécét meg kétszer is lehúzta hugyozás után, amikor Afrikában nincs mit innia a gyerekenek.
Szerintem rácuppanhatnál ezekre a témákra is (ha már a volt ügyvéded minden magánügye ennyire érdekel), lehet, hogy megérne egy kis szórólapozást ez is, esetleg egy feljelentést az ENSZ-nél.....
"Igen, engem egyedül ez az ügyvéd csapott be életem során!" Erre mondják, hogy mese habbal.
Még érdekesebb ilyen álprofi álprofi álbölcseket, mint Te.
Én legalább felvállalom emberségem, annak minden megnyilvánulásával.
Maga az élet egy nagy óvoda és ovis benne mindenki, aki közbekotyog.
Az elvtárs nem provokál!
Nézd, mindenkinek megvannak a preferenciái.
Nem megyek bele abba, licitáljak, nem is hintek el morzsákat, maradjunk annyiban, hogy bármi is történt, nem ez a műcirkusz az adekvát válasz rá.
Önmagadnak mondasz ellent, hogy egyszer tojsz a társadalomra, máskor meg a nyomozás hőseként tűkön ülve várod a tárgyalást.
Bár az is lehet, hogy szimpla szereplés mindkettő.
most valahogy eszembe jutott az a troll dolog...;)
Lenarth, neked szarabb így élni, mint nekem ideiglenes olvasni.
Llenarth, te úgy teszel mintha téged csak egyedül az ügyvéded csapott volna be az életed során. Téged, minden nap úgy becsapnak rendszeresen "nem kicsit, nagyon" (boltban, piacon, szerelő, festő, kőműves stb.) hogy észre sem veszed.
Na kovácselvtárs, asszem ezzel elrontottad a jogiforumos jogászok következő partiját :-)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |