Jogi képviselő

Kovács_Béla_Sándor # 2013.12.09. 10:02

Magam maradok István királynál
Valószínűleg Lászlót akartál mondani. Rosszul járnál vele: azóta már nem lenne nyelved.

capisca # 2013.12.09. 09:14

Kedves llenarth!

Megnéznélek téged a kedvesü-vel együtt a Vásárcsarnoknál lévő dobogón, mint két "friss" bűnelkövetőt.

monalisa1 # 2013.12.08. 15:38

Rengetegszer megválaszoltátok ezt már neki, csak vissza kellene olvasnia...

lajcsó # 2013.12.08. 14:37

"Arra válaszoljatok, hogy miért rágalmazás, becsületsértés, jó hírnév megsértése, ha egy csalóról, gyilkosról, tolvajról stb. megírom egy újságban, hogy az illető gyilkos, vagy lop, vagy hamisít, és sorolhatnám."
Én úgy válaszolnám meg, hogy mikor nem rágalmazás vagy becsületsértés stb. Akkor nem ha ezt bíróság jogerős ítélete korábban már megállapította (gyikos, lop stb.). A szabad mószerolást, mocskolódást - bármekkora is rá az igény - a jogrendünk nem teszi lehetővé.

Sherlock # 2013.12.08. 10:05

Én írtam a kedvesünek, mert már bosszant az idiótaságod és a feltűnési viszketegséged. Lehet valamelyik diákodnak is fogok.

Egyjogász # 2013.12.08. 08:15

"Kaptam egy intézkedést, "oszt jónapot"!"

Gondolom dunsztod sincs, mi az a próbára bocsátás.

A bíróság a vétség, valamint a háromévi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő bűntett miatt a büntetés kiszabását próbaidőre elhalaszthatja, ha alaposan feltehető, hogy a büntetés célja intézkedés alkalmazásával is elérhető.

Így egyrészről a bíróság megállapította, hogy a bűncselekményt elkövetted, oszt jónapot.

Másrészről, ilyen esetben javasolt a bűncselekményt elkövetőnek, hogy húzza meg magát és kussoljon, mert ha kiderül, hogy a büntetés célja az intézkedés alkalmazásával mégsem érhető el, még a bíróság esetleg kiszabja azt a büntetést....

Mondjuk ha esetleg a volt ügyvéded eljuttatja az illetékeseknek, amit a próbára bocsátás óta csak itt összeírogattál, még ez is megtörténhet, úgyhogy a helyedben én egy kicsit takarékra csavarnám magam....

Egyjogász # 2013.12.07. 20:05

llenart!
Mire tanított Édesanyád?
Arra, hogy "nem követünk el bűncselekményt"!
Tudom ez ma a trendi, de szörnyű trend!
Tudod mit?
Ma már az a módi járja, hogy "nem rágalmazunk másokat"!

Kovács_Béla_Sándor # 2013.12.07. 18:10

Van annak valami gyomorforgató mellékíze, amikor egy jogerősen elítélt bűnelkövető teszi szóvá másnak a "csúnya beszédét".

Egyjogász # 2013.12.07. 14:05

Én ebbe a topicba már csak röhögni járok. Az alábbi két mondat a beírásban egy bekezdésen belül található:

"Szerintem semmi szem.jogi sértés nincs az írásaimban."

"Sztem egy volt rendőr simán feltör egy fiókot,ellop levelet, blokkolja a kimenő-bejövő leveleket,e-mailokat stb. és amit mi még nem is sejtünk..."

Én meg még soha nem írtam le életemben egy csúnya szót sem, az meg bassza meg a jó k...anyját aki nem hiszi el...:)))

monalisa1 # 2013.12.07. 11:11

IIenarthnak mindegy hogy mi csak a figyelem központjában legyen, szerepelhessen...

lajcsó # 2013.12.07. 07:45

"Szeret számítógépezni, mindenféle trükköket alkalmazni." Ezt honnan tudod ilyen pontosan? Ezek olyan információk, amelyekről csak az tudhat aki közeli kapcsolatba került a kedvesü-vel.

Egyjogász # 2013.12.06. 23:55

"Most azon van, hogy sok-sok rágalmazási perrel begyűjtse ezt!"

"Rágalmazási pert" az indíthat alappal, akit rágalmaznak. Bassz ki vele, és ne rágalmazd, akkor nincs miért perelnie.

Egyébként az a te nagy szerencséd, hogy a fantazmagóriáddal szemben a volt ügyvéded nincs jelen ezen a Fórumon, mert kb. minden második beírásodért perelhetne, a legutóbbiért is, abban is van egy kis szalonrágalmazás és becsületsértés.

monalisa1 # 2013.12.06. 22:29

Ha végrehajtások alatt a lakás árvereztessék azt el, ők meg keressenek maguknak hajlékot.

wers # 2013.12.06. 13:52

Drága, az egyész világ Téged ünnepel ma :)

monalisa1 # 2013.12.06. 13:44

Köszönöm, elsőre nem esett le...

wers # 2013.12.06. 13:28

itt megismétlem:

Isten éltessen monalisa!

wers # 2013.12.06. 13:27

nem arra gondoltam, hogy miért kerültek börtönbe, hanem arra, hogy mindettő kőgazdagsághoz szokott, és azt hiszik, pénzért mindent meg lehet venni

monalisa1 # 2013.12.06. 13:23

A két csajszi esete, körülményei, ég és föld különbség.

wers # 2013.12.06. 13:02

:) Hilton kisasszony asszem két napig sem bírta, mert az elkényeztetett agya bekattant, pedig exra kialakított cellát kapot, börtönhöz képest luxuslakosztályt

monalisa1 # 2013.12.06. 12:59

Rezesová menekülne tőle...

groszfater@gmail.com # 2013.12.06. 12:56

Ez volna a legnagyobb büntetés Rezesova számára..

wers # 2013.12.06. 12:35

llenarth, meg van, ha bedutyiznak kérd magad a Rezesova mellé, meg kellene vígasztalni szegényt

lajcsó # 2013.12.06. 08:23

"Nem gondolja a felszínes szemlélő,-én sem hittem volna,-hogy egy snájdig csalóval van dolgom!"
Nem valóban nem gondolja. Csak előbb utóbb (ő is) rájön, hogy kettőtök közül te vagy az igazi szélhámos.

Egyjogász # 2013.12.05. 08:32

Abból a polgári perből azért 400 ezernél több kártérítést is ki lehet hozni, persze attól függ, az ügyvéd mennyire veszi komolyan az ügyet, mert ha nem jelenik meg a tárgyaláson és lénárt egyedül lesz ott, szerintem még a bíró hasába is lukat beszél....:)

wers # 2013.12.05. 06:24

Úgy tűnik, llenarth drága hobbit választott magának, de ha ez szórakoztatja, lelke rajta, végülis egészségesebb mint a dohányzás, egy normál dohányos, 1 doboz/nap, évi közel 400.000 Ft-ot füstöl el az olcsóbb kategóriákból.