„Jókor kérdezel”
Nem kérdezett semmit.
„Jókor kérdezel”
Nem kérdezett semmit.
Jókor kérdezel. Lapátoljuk vissza a lóba a szart?
Tiszteletem !
Szeretnék gyors segítséget ,kicsalták,ellopták az autómat csináltak vele büntetést a végrehajtó rajtam követeli eddig 250 ezret vont le az utolsó letiltás 63000 ft 2x vonták le mert a végrehajtást kérő parkolási társaság ügyvédje is levonatta ugyanazzal az ügy számmal , ellenjegyzett okiratot (hogy nem nálam volt a kocsi) senki sem nem fogadja el hogy nem nálam volt a kocsi és a rendőrségi tanúvallomásom tudtam még bevinni mert a nyomozás még folyik . És még lenne egy probléma a nyugdíjminimumot sem hagyta rajta a számlámon így ebben a hónapban 0 ft maradt a megélhetésre ,még egyszer megjegyzem nem volt a tulajdonomban az autó amikor a büntetéseket csinálták .
Köszönöm ha segítenek .
Tisztelettel Fagyal Ferenc
„Bocsi, hogy ellentmondok, de nem.”
Dehogy gond. Pláne ha igazad van. Én kérek elnézést, kevertem a végrehajtást elrendelő bírósággal.
Írtunk neki!!
Válasz semmi,illetve.hogy
lezárt ügy és majd utalja a pénzt.
Naivak voltunk,de azt gondoltuk,talán a sok zaklatás ellenére majd lerendezi velünk!
„Szerintem már ilyen levelet írtunk neki.”
Szerinted, vagy pedig tény, hogy írtatok ilyet? És ha igen, hol marad a következmény?
„Pontosabban az első fokú ítéletet meghozó bírósághoz”
Bocsi, hogy ellentmondok, de nem.
Vht. 217. § (1) A végrehajtónak a végrehajtási eljárás szabályait és a végrehajtási kifogást előterjesztő jogát vagy jogos érdekét lényegesen sértő intézkedése, illetőleg intézkedésének elmulasztása (a továbbiakban együtt: intézkedése) ellen a fél vagy más érdekelt végrehajtási kifogást (a továbbiakban: kifogás) terjeszthet elő a végrehajtást foganatosító bírósághoz.
225. § (6) Végrehajtást foganatosító bíróságnak azt a bíróságot kell tekinteni, amely mellé az eljáró önálló bírósági végrehajtót kinevezték.
Szerintem már ilyen levelet írtunk neki.
csak reménykedtünk,hogy nem kell lépéseket tenni.
Ügyvéd Úr! ha nem gond a párom megkeresi Önt privátban,ő többet tud mondani
az ügyről.
„a foganatosító (a végrehajtó székhelye szerinti járás-) bírósághoz. ”
Pontosabban az első fokú ítéletet meghozó bírósághoz, amely a pertárgy értékétől függően lehet törvényszék is. (A munkaügyi bíróságot itt talán kizárhatjuk.)
„az ügyvédünk panaszt tett a Pénzügyi felügyeletnél.”
Biztos, hogy ügyvéd? Ennyire nem foghat mellé, ha tényleg az...
Levelet kell írni a végrehajtónak, haladéktalanul közölje, mi az akadálya a behajtott összeg kiutalásának, illetve, ha nincs akadálya, akkor az miért nem történt még meg. A válaszadás elmulasztása esetén végrehajtási kifogást kell benyújtani ellene - most figyelj, és az ügyvéded is füleljen! - a foganatosító (a végrehajtó székhelye szerinti járás-) bírósághoz. Nem a kiutalás elmulasztása miatt, hanem a válaszadás elmulasztása miatt. Majd a bíróság szépen utasítja, hogy válaszoljon, és a választ itt közölve megkérdezed, hogyan tovább.
(Lám-lám, KBS-nek is azonnal szemet szúrt a dolog.)
Azt mondja van egy számlája amire beérkeztek a behajtásról a pénzek.Onnan utalta egy gyűjtőszámlára,ahonnan kifizeti a végrehajtást kérőt és még bankot meg Nav-ot meg még 1-2 személyt. Nem tudom még hova kell neki még utalnia .A lezáró nyilatkozatot,hogy minden rendben ment azt is alá íratta velünk.
Hát a felügyeleti szervet az ügyvédünk mondta.
Meg azt is,hogy az ügyészségre is lehet menni.
Szóval nem tudom most mi van!!
Miféle gyűjtőszámla? És mit keres az ügyben a pénzügyi felügyelet?
Tisztelt Cím!
Teljes tanácstalanság és tehetetlenség lett úrrá a családunkon.
Végrehajtást kértünk tartozás miatt.
Tavaly júliusban le is zárult az ügy sikeres végrehajtással.
Azóta hiába várjuk az utalást (ami:1.100.000ft)nekünk nagyon sok pénz.Rendezni tudnánk belőle az életünket.
Az önálló bírósági végrehajtó nem hajlandó már szóba sem állni velünk.A pénzt a gyűjtő számlára utalta már 2 hete.Gondolom azt is ő kezeli,ezért nem kaptuk meg!!Már az ügyvédünk panaszt tett a Pénzügyi felügyeletnél.
Meddig várjunk még,mellesleg megjegyzem jól kamatozhat neki a saját zsebére ez az összeg,meg gondolom más pénze is.Megjegyzem itt Veszprémben senkinek sincs jó véleménye az "Úriemberről",már írtak róla az újságot korrupciós ügyek kapcsán.Ezeknek mindent lehet???
Teljes a pánik nálam!!
Mit tegyek,hogy minél gyorsabban megkapjuk a pénzt???
Köszönöm!
Ofkúrsz.
Ez félreérthető, mivel a topikcím szerint a kérdező azt hiheti, hogy a végrehajtót perelheti. Hát nem, hanem a végrehajtást kérőt perelheti.
Pert indíthatsz. De előtte nem ártana kiszámoltatni egy hozzáértővel, mert ha tévedsz, sokba kerülhet.
Hova fordulhatnék még, ha a végrehajtó még egyszer behajtja a már évekkel előtte behajtott tartozás?
Panaszomra sem az ÖBVH, sem a Faktoring nem reagál.
A végrehajtó azzal magyarázza, hogy bizonyos nyugdíjból nem lehet letiltani, így volt időszak amikor a letiltás szünetelt. Majd újból lehetett végrehajtani és ők újra megtették.
A baj csak az, hogy nekem 2010-ben levonták az egész ősszeget! Tehát nem szüneteltetésről, hanem teljesítésről van szó!
Arról nem is beszélve, hogy újra az egész összeget tiltatja a nyugdíjamból!( ami nem reáli, hiszen a Nyugdíj
Igazgatóság hónapokon keresztül már vontak. )
Tud valaki tanácsot adni,hogy milyen felsőbb szinten tehetek panaszt?
Köszönöm
"Ebben valami 300 ezer forint körüli összeget kér a végrehajtó. Még nem olvastam a levelet mivel nem jutott el hozzám de ez szerintem más ügy.
Azt gondolom hogy a végrehajtó bosszúból előkotort valamit vagy valamit rám próbál kenni. Nagyon érdekes hogy kb akkora az összeg amire felértékelte a kocsimat."
Küldd el az MBVK-nak ezt is! Mit kotorászik annyit?
"A végrehajtó által kezdeményezendő büntetőeljárás miatt ne fájjon a fejed: kizárt, hogy a végrehajtó ilyesmibe bocsátkozzon."
Köszönöm a választ.
De amikor bementem pontosan ezért mentem be hogy az autót visszarakassam.
Azóta kaptam másik papírt.
Ja igen!
Amikor bementem átírattam direkt a levelezési címemet mert mindig az állandóra küldi a levelet.
De az egy másik város.
Persze az új levél is az állandóra ment. :S
Ebben valami 300 ezer forint körüli összeget kér a végrehajtó. Még nem olvastam a levelet mivel nem jutott el hozzám de ez szerintem más ügy.
Azt gondolom hogy a végrehajtó bosszúból előkotort valamit vagy valamit rám próbál kenni. Nagyon érdekes hogy kb akkora az összeg amire felértékelte a kocsimat.
Segítséget kértem és nem kioktatást! Az előző hozzászólás eléggé olyan szagú volt.
Pont azért írta mivel nem vagyok tisztában a jogi kavalkáddal. Én csak normál emberi módon gondolkodom!
Köszönöm!
„Ilyenkor mi van????”"
A végrehajtó, amikor lefoglalja az autót, köteles azt a forgalomból is kivonatni, tehát eziránt megkeresi az illetékes okmányirodát. Az okmányiroda köteles a megkeresésnek eleget tenni, tehát kivonja a járműt a forgalomból, téged pedig - határidővel - felszólít, hogy a jármű okmányait és rendszámát add le. Ennek nem tettél eleget, ezért az okmányiroda megbírságolt.
A bírságolást megelőzően részletfizetési engedélyt kaptál, de arra már nem kérted a végrehajtót, hogy a gépjármű - a foglalás hatályának fenntartása mellett - kerüljön vissza a forgalomba. Úgy gondoltad, hogy a részletfizetéssel minden el van intézve. Rosszul gondoltad.
Azt is rosszul gondoltad, hogy majd telefonon lerendezed a végrehajtóval. Azt már jól gondoltad, hogy akkor talán személyesen. A "titkárnő" minden bizonnyal az egyik helyettese volt. Akármit is mondtál ott jegyzőkönyvbe, valószínűleg szó sem volt az autó forgalomba történő visszahelyezéséről. Reagálni pedig mit reagált volna a végrehajtó a semmire? Részletfizetésben állapodtatok meg, ezután az adós dolga az, hogy teljesítsen. Ha pedig további kérése van, akkor azt adja elő értelmesen. Ehelyett te a kamarához fordultál, ahonnan jól elhajtottak, ugyanis a végrehajtó intézkedése ellen végrehajtási kifogásnak van helye, nem pedig kamarai panasznak. És akár kifogást, akár panaszt írsz, abban a tényeket kell felsorolni, nem pedig azt, amit gondolsz (a végrehajtóról). Úgyhogy így jártál, és csakis magadnak köszönheted. Legközelebb bízd profira a jogi ügyeidet!
A végrehajtó által kezdeményezendő büntetőeljárás miatt ne fájjon a fejed: kizárt, hogy a végrehajtó ilyesmibe bocsátkozzon.
Kérd meg hogy ne kezdeményezzen.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Tisztelt Cím!
Lenne egy problémám amiben nem tudom hogy mitévő legyek!!!
Ebben kérném a segítségét(üket).
Röviden a történet!
Megbüntettek zöldterületen való parkolásért nyíregyházán a közteresek.
Nem értettem egyet mivel meghibásodás miatt állt ott a kocsi egy hétig.
Fellebbeztem. A hajdúnánási rendőrségtől mivel ott lakom kaptam egy levelet amiben azt mondták hogy ejnye bejnye de legközelebb ne legyen ilyen!! Jajj de jó gondoltam magamban!!
Rá pár napra kaptam másik levelet a debreceni rendőrségtől hogy megbüntetnek 20 ezer forintra. Mivel 2 büntetést kaptam az idő alatt míg a kocsi ott vesztegelt.
Nem tudta zöld-ágra vergődni mivel a rendőrség a polgármesteri hivatalra mutogatott hogy ők az eljáró hatóság, a polgármesteri hivatal meg a rendőrségre....
Addig jutott a dolog hogy egy önálló bírósági végrehajtóhoz jutott a dolog aki immáron 36 ezret követelt. De ennek fejében felértékelte a kb 600 ezret érő autómat 300 ezerre és le akarta foglalni meg árvereztetni.
A kihirdetett árverésen NEM jelent meg de persze a jegyzőkönyvben az van hogy de ott volt!!!!
Ezután megegyeztem vele hogy részletekben fizessem ki a pénzt. Igaz egy hónappal később kezdtem el fizetni a részleteket de fizettem. Mára a 6 részletből már csak egy van hátra.
Már 4 részlet be volt fizetve amikor is kaptam a hajdúnánási okmányirodától (akiktől közben folyamatosan kaptam a leveleket hogy adjam le a forgalmit) egy levelet amiben közölték hogy megbüntettek 20 ezer forintra miért nem vittem be a forgalmit!!!
Mindezek előtt mivel kaptam a leveleket én bementem a végrehajtóhoz hogy beszéljek vele mert telefonon nem lehet elérni sosem.
De amikor bementem sem volt ott, csak a titkárnői.
Elmondtam az egyiknek hogy miért is jöttem!!!
Ő leírta kinyomtatta. Aláírtam és megkérdeztem hogy ebből ugye küldenek a nánási okmányirodának is ??? Persze jött a válasz. Hát nem küldtek és a végrehajtó sem reagált!!!
Ezek után kaptam a büntetést.
Ekkor szakadt el a cérna!!!
Írtam egy panaszlevelet a végrehajtó kamarának!
Mivel nem szoktam kertelni és kerülgetni a dolgokat, nyíltan és őszintén írtam le a dolgokat és azt is amit a végrehajtóról gondolok.
Azt hogy hazudik és hogy egy genyó. Bár ezt nem ezekkel a szavakkal. de azért nyomatékosan.
Pár hétre kaptam választ:
Érdemben nem kívánnak foglalkozni vele tartalma miatt és ugyanezen ok miatt megküldik a levelemet a végrehajtónak aki majd megfontolhatja hogy büntető eljárást akar e kezdeményezni!!!!!
Na hát kb ennyi!!!
Ilyenkor mi van????
Köszönöm a segítséget!!!!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |