Kizsarolható-e az abortusz? - 2 napon belül dönteni kell, segítsetek!


kelleabortusz (törölt felhasználó) # 2001.06.10. 19:37

Az ügy lezárva. Három heti gyötrődés, és orvostól orvoshoz, természetgyógyászhoz, genetikushoz, újsághoz, rendőrséghez, stb. szaladgálás után elvetettük a kicsit. A végére már szinte megkönnyebbültünk. Nem kívánom senkinek ezt a három hetet és azt a sok 'okos' embert, aki persze a markát tartotta és megfelelő mértékben kifejezte sajnálatát.

mezgaaladar # 2001.06.06. 17:28

Ezeket a lehetosegeket kozolte szuleivel, rokonaival, uzleti partnereivel, hitelezoivel,es a helyi lap foszerkesztojevel is ? :>

kelleabortusz (törölt felhasználó) # 2001.06.05. 11:23

Barátnőm nemrég szakított. A baj az, hogy a szakítás végén és az én kapcsolatom kezdetén kismama lett. A másik srác azt mondta, hogy el kell vetesse a gyereket, mert különben tönkre teszi az életünket, a gyereket elrabolja, engem ha kell megölet, van rá pénze milliós nagyságrendben (kivéve, ha bebizonyosodik, hogy nem az övé a gyerek vér szerint). Ha a lány vissza megy hozzá, akkor nem kell a gyereket elvetetni. Azt mondja, hogy ő nem zsarol, csak közölte a lehetőségeket. Szeretnénk megtartani a gyereket, de félünk, hogy véghezviszi amiket mondott. És hiába tudom bizonyítani, hogy ő rabolta el a gyermekünk, hiába tudom bizonyítani, hogy ő tett nyomorékká, ez nem vigasz egy család életében.
Mi nem erőszakkal akarjuk megoldani ezt a kérdést. Bár a rendőrségen is 'barátian' ezt tanácsolta a panaszirodás úr.
Segítsetek!!!