Szocpol jelzálog törlés - Ki ad törlési engedélyt , ha lejárt?


Latya # 2002.07.23. 00:05

Ja még csak annyit, hogy a Kincstári Vagyon Igazgatóságban kiállitott jelzálogtörlés egy nagy sz*r. Nincs ügyvédi ellenjegyzés, ezért a földhivatal visszadobja, a saját ügyvédemnek kellett ellenjegyezni, mert a hetenkét egyszer megjeleő ugyvédjüknek nincsen szakvizsgája, azaz ügyvédként nem jegyezhet elllen.bár támogatásról van szó, és az 5 év lejárta alapján kellene törlési engedélyt adni, a papir szövegezése 'a kölcsönt visszafizette, ezért a jelzálogjog törülhető'. És tetü lassan dolgozbnak. JA és még a helyrajzi számot is eltévesztették.  Szóval 2 deci töménnyel lezsibbasztott 4 általános iskolával rendelkező árokásó alkalmi munkás is igy csinálná. Csak Õ éhbérért dolgozik, ezek a hülyék meg N szereséért !!!!!!


Latya

Latya # 2002.06.17. 19:49

Ja most már megvan! Kincstári Vagyoni Igazgatóság.


Latya

Latya # 2002.05.29. 00:12

1997-ben kaptam lakásvásárlási kedvezményt használt lakásra. A szerződés alapján 5 évig nem idegeníthetem el, utána a törölhető az ingatléan nyilvántartásból az elidegenítési tilalom. De ki a fene írja meg a törlési egedélyt a földhivatalnak. Az OTP , nem , mert le van írva a szerződésben.
Az Önkormányzat nem, mert Õ csak abban az esetben, ha 5 éven belül elidegenítem, visszafizetem a támogatást, és a visszafizetést igazolva állítja ki az engedélyt. Tehát a kivételek szerepelnek a törvényben, de az egyszerű eset nem. Valaki mondja meg, hogy mit kell csinálni, mert az ügyvédem (?) is csak balfácánkodik, és ez a foglalómba kerülhet :(97-ben a 141/1994 XI. 2-i korm rendelet volt érvényben, amit 0 12/2001 I. 31-i rendelet váltott fel, bár ez a korábbi szerződésekre nem vonatkozik.
HELP!!!!!


Latya