Kivett út

Kovács_Béla_Sándor # 2017.02.12. 09:50

Továbbá, hogy ezt a következtetést miből vontad le, én azt nem tudom.

Bea1 # 2017.02.12. 10:36

Az út vízparton fekszik, amely vízpart használati sávlyában egyébként sem állhat jármű, márpedig az út oda visz, ergo mégsem mehet oda, magántulajdonú utamon pedig nem parkolhat, ezt csak feltételezem szintén, vagyis az egész út igazából járműforgalom elől elzárt a gyakorlatban.

A belsőégésű-motoros dolog a vízkezelő előírása a vízterületre és a parti sávra, ahová ez az út vezet közútról, 2 vízparti telek között.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.02.12. 11:45

BataG nem rokon?

Bea1 # 2017.02.12. 15:20

???

MajorDomus # 2017.02.12. 18:44

És mi van,ha biciklivel akar ott közlekedni,vagy fizikai motorral?

Bea1 # 2017.02.13. 00:28

A kérdés az, hogy miért is tenné? Az úton csak 4 bérleményt lehet megközelíteni, semmi mást. Ebből 3 az enyém, 1 a szomszédomé, akinek adok kulcsot. A motor kizárt az üzemanyag miatt, max bicigli jöhet szóba, de az adott részen fizikai képtelenség biciglizni, most a sár miatt, később az embermagas fű miatt.

Földút, közvetlenül egy nádfalba vezet, ahol csak bérelt és lezárt stégek vannak.

A lényeg: Más nem használja a lejáratot egyébként sem, hisz hova mennének rajta és minek?

Bea1 # 2017.02.13. 12:58

Voltam a földhivatalban, erősítést hívtak, az erősítés simán átminősítette volna zártkerté az utat, merthogy zártkerti övezetben van. Aki hívta, annak ez nem tetszett, mondván az útnak nincs aranykoronaértéke, de ez a segítséget nem érdekelte, mondván, zártkerti övezetben van. Elhajtottak a közlekedésfelügyelethez, aki szerint ha útból kert lesz, ahhoz neki semmi köze.

MajorDomus # 2017.02.13. 20:15

Bea
vedd meg a negyedik telket is!

Ahogy számba veszem itt a fórumon az ingatlanjaidat, lassan érdemes lesz téged feleségül venni.!

Bea1 # 2017.02.14. 10:05

Nonolet
Visszaszóltak a közúttól, hogy 3 dolog kell nekik az ámenhez:
adásvételi
e.on hozzájárolás, mert átleng felette a vezeték, és vezetékjoga van 4 azaz négy négyzetméterre
És egy kérelem, hogy át szeretném minősítettni kertté.

Erre a háromra megadja a hozzájárulást, mert utánnanéztek az útnak, és hát nem sok út funkciója van, tekintve, hogy az egész területen csak kijelölt parkolóban szabad parkolni, olyan meg a parti sávban egy sincs, és az utamon sincs.

Kerté lesz átminősítve, mivel kivett kert övezetben fekszik.

Ezt "akkor is fenn áll a szolgalmi jog de facto" kifejtenéd bővebben? Tervezem, hogy korrektül járok el, de sajnos az ipse nem korrekt,többek közt az úttele van az ő fürdöszobai bontásból származó bontási sittjével, csempe, stb, ezért érdekelnének a jogi részletek, meg ez a de facto.

Nem eladó a 4. telek, így legnagyobb sajnálatomra nem is keltem fel senki érdeklődését, de mivel házas vagyok, jól is van ez így...
egyébként, jegyzem meg, méghogy a nők utaznak a pénzre!

Mindenki láthatja, hogy M. D. hozományvadász beállítottságú, hisz az ingatlanok száma hozta izgalomba. :)

MajorDomus # 2017.02.14. 22:58

Igy van,mert belőled még nem láttunk semmit!

MajorDomus # 2017.02.14. 22:59

Bea

A kivétel csak erősiti a szabályt!