Tisztelt Fórumozók!
Sajnos én is ezt látom és tapasztalom a közös képviselőkkel kapcsolatban.A lakók teljesen ki vannak szolgáltatva,őket senki nem ellenőrzi és vonja felelősségre.Lopják a lakók pénzét rendesen. Én 2008 -ban vettem 1 lakást, ahol rögtön pereskedéssel kezdtem mert a közös képviselő nem volt hajlandó elismerni a vízórámat. Nem fizettem ezek után a közös költséget és beperelt.Amit jól is tett, mert 5-ször annyit akart velem fizettetni de ez nem sikerült neki mert másodfokra vittem az ügyet ahol részben nyertem. Mire kijött a birósági határozat már az az összeg a számláján volt,mert kaptam önkormányzati támogatást és fizettem be önerőt is.Mégis kiadta végrehajtásra, igy most irtunk a biróságra hogy mért nekem kellene a végrehajtási költséget is fizetnem ha semmi oka nem volt rá hogy kiadja.A további tartozásaimra fizetési meghagyást bocsájtott ki.Most sikerül eladnom a lakást kértem igazolást az eddigi összes tartozásomról.Nos: a következő a helyzet : 2008-tól pereskedtünk kezdetben 7800,-Ft volt a közös költség majd majd 8420 legutóbb 9800,- de számoljunk 10 ezret havonta. Támogatással együtt befizettem 400 ezret és most kamattal, végrehajtási és perköltségekkel,ügyvédi költségekkel együtt még kell 600 ezret. Ez tehát 2008 januártól 2014.márc.31-ig a tartozás. Létezik hogy 1 millió forintot kell fizetnem?? Jelzálogot is tett a lakásra.Hogy el tudjam adni most kifizetem a 600 ezret,de amint túl leszek ezen 1-2 hónap múlva, fogom az összes számla kivonatot,csekket minden eddigi papirt és elmegyek egy könyvelőhöz.Mert szerintem százezrekkel többet kér.
Csak azt lehet hogy utána visszaperelem.Amugy 3 szobás hatalmas lakásban most egy 3 méteres plazmatévé volt a falon....